Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä Synsam Matkukseen, Kuopioon!

Hei sinä valovoimainen myyntistara! Oletko seuraava tähtemme huippubrändien maailmassa, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat keskiössä? Oletko koskaan miettinyt toimivasi alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla auttamassa ihmisiä antamalla vinkkejä ja ratkaisuja sekä näkemiseen että tyyliin liittyvissä kysymyksissä? Onko sinulle sydämen asia, että asiakas lähtee liikkeestä iloisena ja uudistuneena?

Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti hakemamme henkilö! Haemme nyt HUIPPUMYYJIÄ Kuopion Kauppakeskus Matkuksessa sijaitsevaan, joulukuussa 2022 avattavan uuden, upean Synsam-optikkoliikkeen iloiseen, osaavaan tiimiin.

Olet hakemamme henkilö, jos inspiroidut ja olet parhaimmillasi muodin, tyylin ja myynnin maailmassa. Olet tähtiainesta ja haluat ylittää odotukset:

  • Olet tuloshakuinen ja tavoitteellinen
  • Olet kilpailuhenkinen ja asetat tavoitteet korkealle
  • Näet mahdollisuuksia ja nautit, kun asiat tapahtuvat
  • Olet innovatiivinen ja luot positiivista fiilistä ympärillesi

Olet loistava asiakaspalvelija, etkä ujostele kartoittaa asiakkaan tarpeita tai ehdottaa hänelle rohkeita ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä.

Synsam on tunnettu rennosta, nuorekkaasta ilmapiiristä sekä kannustavasta, mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä erittäin osaavan ja työstään innostuneen työporukan. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia (vakituinen) ja alkavat sopimuksen mukaan.

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa esittele itsesi lähettämällä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.11.2022, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa aluejohtaja Eveliina Jalkanen, puh. 041 500 4750, eveliina.jalkanen@synsam.fi.

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä Synsam Matkukseen, Kuopioon!

Kuopio
Vakituinen

Julkaistu 02.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Lappeenranta
Myllypuron Kiinteistöhuolto Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti