Skip to main content

Myyntineuvottelija, Tampere, Keskusta

Yrityksemme on vahvassa kasvussa, joten etsimme energisiä ja oppimishaluisia henkilöitä liittymään yhteen suomen kovimmista markkinataloista. Jos olet jo asiakaspalvelun, myynnin tai markkinoinnin alalla kannuksesi ansainnut tekijä tai tuoreempi henkilö, joka on valmis oppimaan nämä ja kasvamaan huippuosaajaksi niin jatka lukemista.
Meillä markkinointia tehdään huippuporukassa hymyssä suin ja nautitaan yhdessä tekemisestä. Toki myynnissä kaikilla on omat henkilökohtaiset tavoitteet mutta meillä et jää missään tilanteessa yksin vaan saat tueksesi alan parhaat esimiehet ja kollegat, jotka osaavat ja haluavat varmasti auttaa sinua menestymään ja pääsemään omiin tavoitteisiisi. Ymmärrämme että työntekijöillämme on omat henkilökohtaiset tavoitteet oman uransa suhteen, mutta me autamme kaikkia pääsemään niihin. Halusit sitten tulevaisuudessa tehdä myyntivalmennuksia, toimia B2B myynnissä, johtaa omaa tiimiä tai vaikka koko organisaation myyntiä, niin me tuemme sinua tavoitteissasi ja kun olet vaan valmis tekemään töitä sen eteen ja ottamaan opit vastaan, niin me pystymme varmasti auttamaan sinua siinä.
Mitä odotamme sinulta?
Edellytämme sinulta löytyvän hyvät vuorovaikutustaidot, sosiaalisen luonteen, sujuvan suomen kielen ja halun menestyä. Positiivinen asenne auttaa myös, eikä myyntikokemuksesta ole haittaa, vaikka se ei ehdoton edellytys olekaan. Tärkeintä on halu oppia sekä valmius ottaa valmennukset vastaan sekä käyttää niitä.
Miksi valita Superior Sales työpaikaksi?
Superior Sales Oy on 2018 perustettu markkinointiin erikoistunut yritys ja voimakkaan kasvun myötä meillä on 6 eri toimipistettä koko Suomen alueella.
Olemme innovatiivinen markkinatalo, missä hommia tehdään rautaisella otteella tulokset täyttäen, tästä osoituksena olemme ansainneet Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatin jo useampana peräkkäisenä vuotena ja olemme saavuttaneet AAA-luottoluokituksen, eli olemme vakavarainen yritys. Meillä jokainen henkilö on yksilö, eikä osa koneistossa ja tämän myötä panostamme erityisesti henkilöstömme viihtyvyyteen. Meillä pääset kehittämään itseäsi jatkuvan koulutuksen myötä ja kun näytöt ovat riittävällä tasolla on sinulla mahdollisuus edetä urallasi omien tavoitteidesi mukaisesti aina tiimipäälliköstä, kouluttajaksi tai vaikka johtamaan koko organisaatiota.
Meillä kyvykkyys ja potentiaali näytetään käytännössä eikä vaan puheen tasolla ja kun halukkuuden osoitat, niin me tarjoamme mahdollisuuden ja koulutuksen. Meillä ei tarvitse työskennellä rakkaudesta lajiin, vaan markkinointiagenttimme tienaavat noin 1900 - 2500 €/kk riippuen työtunneista (pohja + provisiot ja bonukset).
Tarjoamme myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen eli voit opiskella esim. merkonomin paperit työn ohella. Toki kun me menestymme yhdessä niin me myös juhlimme sitä yhdessä eli erilaiset unohtumattomat virkistysillat ja reissut ovat mahdollisia kaikille työntekijöillemme.

Yhteystiedot: Hakemuksen tai kysymyksiä työpaikasta voit lähettää myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai klikata linkkiä, josta pääset täyttämään lyhyen hakulomakkeen. Sen täyttämiseen menee noin minuutti.
Kun herätät mielenkiintomme, olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nyt kun sormet syyhyävät jo, niin laita hakemus yllä olevasta linkistä, niin nähdään haastattelussa!
Työpaikan osoite: Kauppakatu 3 A 1, 33200 Tampere
Palkkaus: Pohjapalkka ja provisio + bonukset
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 25.02.2024 21:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/76d59bd4-0...
Ilmoitus jätetty: 31.01.2024 11:06
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 76d59bd4-04a5-4ed9-b287-d2c048988c2d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija, Tampere, Keskusta

Tampere
37100 Nokia
37500 Lempäälä
Ylöjärvi
Kangasala
Valkeakoski
36600 Pälkäne
39100 Hämeenkyrö
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.02.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti