Skip to main content

Ohjaaja, Asumisyksikkö Sinisiipi, Säkylä

Asumisyksikkö Sinisiipi on suunniteltu kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat erittäin vahvaa tukea asumisessaan sekä itsenäistymisen taitojen kehittymisessä. Sinisiivessä on 11 vakituista asiakasta sekä yksi intervalliasunto.

Sinisiivessä työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja ylläpitää asiakkaan toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää asiakkaan voimavaroja. Ohjaajana vastaat asiakkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista töistä asiakasasioissa, yhdessä tiimin kesken. Työn luonne on sekä ohjauksellista että hoidollista kaksivuorotyötä. Lisäksi toimit yksikön esihenkilön varavastaavana.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Yhteystiedot: Asumisyksikön esihenkilö Jenni Kossila, p.044 457 5250, [email protected]

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: SOTE-sopimus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.06.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/9ad29134-7...
Ilmoitus jätetty: 20.05.2024 13:45
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9ad29134-73d9-4b84-a5c8-d417aa917c4a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Asumisyksikkö Sinisiipi, Säkylä

Satakunnan hyvinvointialue
27800 Säkylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti