Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaaja (lähihoitaja), 4 paikkaa, Koivukoti

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Koivukoti

Ruukkukuja 5 4 krs. 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) - Entä jos Sinä tulisit tekemään merkityksellistä työtä ikääntyneiden vammaisten asumisyksikköön Koivukotiin Vantaalle? 

Rekrytoimme sote-alan osaajia merkitykselliseen, haastavaan ja innostavaan työhön Koivukotiin tehostetun palveluasumisen yksikköön Vantaalle. Paikoista 14 on varattu vakituisille asukkaille, 1 on niin sanottu kriisipaikka. Koivukodin asukkaat ovat ikääntyneitä kehitysvammaisia henkilöitä, joille tarjoamme ympärivuorokautista asumisen tukea. Kokoamme parhaillaan ammattilaisten tiimiä toimimaan Koivukodissa ohjaajina ja kehittämään toimintaa. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. 

Tässä sinulla on mahtava tilaisuus päästä käyttämään ja kehittämään asiantuntemustasi ohjaajana mm. puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien, kuntouttavan työotteen, strukturoitujen toimintamallien ja kliinisen hoitotyön osaamisen parissa. Meillä erityisosaamisesi ja persoonasi saa näkyä! Saat työhön perehdytyksen ja tukenasi on asiantunteva ja osaava työyhteisömme. Meillä on hyvä työskennellä; työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Toivomme, että sinullakin on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä joustava ja kehittämismyönteinen asenne. 

Koivukoti sijaitsee lähellä Myyrmäen asemaa, Ruukkukujalla. Koivukodin kanssa samassa kerroksessa toimii lasten ja nuorten yksikkö. Yhteistyö näiden kahden erilaista palvelua tuottavan yksikön välillä on tiivistä. 

Kysy ihmeessä lisää, jos kiinnostuit! Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Tehtävän aloituksen ajankohta on sovittavissa joustavasti. 

Tervetuloa meille töihin! 

Koivukoti on vammaisten tehostettua palveluasumista.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
  • Instagramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Lue lisää Mikä muuttuu hyvinvointialueella -sivulta vantaa.fi:ssä. Lisätietoa hyvinvointialueista löydät myös soteuudistus.fi-sivustolta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme taustakoulutuksesta riippuen lääkelupien suorittamista koeaikana.

Luemme eduksi: Kokemuksen vammaisten kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2249,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 4

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esihenkilö vs.
Wilenius Päivi
040-4828851
[email protected]
Tavoitettavissa klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja (lähihoitaja), 4 paikkaa, Koivukoti

Vantaa
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti