Skip to main content

Ohjaaja, Nuorten Auroranmäen vastaanotto

Vakinainen työsuhde

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten vastaanotto/Auroranmäen vastaanotto-osastot

Työavain: SOTEPE-01-381-24
Haku Päättyy: 07.06.2024 klo 15:00
Palkka: 2588,76 e/kk+ vuorolisät
Palvelussuhde: 2.9.2024
Työpaikan osoite: Nordenskiöldinkatu 20, rak.22, 00250, Helsinki

Hei sinä lastensuojelun ammattilainen! Miltä kuulostaisi uusi työ lastensuojelussa nuorten vastaanotossa, jossa pääset kehittämään vaativan hoidon osastoa yhdessä uuden työryhmän kanssa ja kenties tulevaisuudessa myös erityisen huolenpidon työskentelyä?

Olemme nyt palkkaamassa ohjaajaa osaksi moniammatillista työryhmää alkusyksystä alkaen.

Helsingin kaupungin nuorten vastaanoton Auroranmäen yksikkö avattiin joulukuussa 2023 yhdellä osastolla Auroran sairaalan alueelle, vastaanottotoiminnan kannalta varsin toimiviin ja mukaviin tiloihin. Olemme nyt avaamassa toista vaativan hoidon osaa syksyllä ja haemme ohjaajaa osaksi 12-henkistä moniammatillista työryhmää, jonka työtä johtaa vahvasti osaston arjessa oleva johtava ohjaaja. Osastolla tulee olemaan 5 paikkaa lapsille.

Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria. Sijoitusten kesto osastollamme on pari kuukautta, jonka aikana tavoitteena on vakauttaa nuoren arkea ja tehdä arviointia tämän tuen tarpeesta. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä nuoren perheen ja verkoston kanssa.

Meillä pääset tekemään monipuolista arviointi- ja hoitotyötä. Tehtäviisi kuuluu nuoren kokonaistilanteen arviointia, hoitoa ja kuntoutusta. Osastolle tulevilla nuorilla on usein erityistä ja monialaista tuen tarvetta. Toimintamme perustuu tiiviiseen omaohjaajatyöskentelyyn, traumainformoituun työskentelyotteeseen, hoidolliseen ryhmätoimintaan, perheiden kanssa tehtävään työhön ja erilaisten näyttöön perustuvien menetelmien hyödyntämiseen. Pääset halutessasi hyödyntämään omaa osaamistasi erilaisten nuorten kanssa.

Työsi tueksi saat moniammatillisen työryhmän (sosionomeja, sairaanhoitajia ja toimintaterapeutti) sekä muiden nuorten vastaanottojen kollegat, vastaanoton omat psykologit sekä ostopalveluna hankittavan lääkäripalvelun. Työryhmillä on säännöllinen työnohjaus, ja työterveyshuollosta vastaa Helsingin oma työterveyshuolto. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden osallistua vaativan hoidon työtä tukeviin koulutuksiin koulutusmallin mukaisesti. Myös vastaanottotoiminnan selkeät ja vakiintuneet arjen rakenteet auttavat onnistumista työssäsi.

Kutsumme haastateltavat ryhmähaastatteluihin 12-16.6.2024

Tarjoamme sinulle hyvien koulutus- ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkasetelit, kaupunkipyöräedun, henkilöstökassan jäsenyyden sekä Epassin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Sinulla on myös mahdollisuus hakea eri puolilla kaupunkia sijaitsevia työsuhdeasuntoja sekä viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.



Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja)

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:

Työkokemusta vaativahoitoisten lasten -ja nuorten parissa työskentelystä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Luemme eduksi:

Työssäsi menestymisessä on hyötyä vahvasta lastensuojelun laitoshoidon kokemuksesta ja arvioivasta työotteesta. Hyvä asenne ja tietoisuus vaativan työn haasteista helpottavat myös työssä pärjäämistä.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päivi Tuominen
[email protected]
0931070443

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti