Skip to main content

Ohjaaja, Onnikoti Kastanja, Mikkeli

Ohjaaja, Onnikoti Kastanja, Mikkeli

Tule tekemään kehitysvammaisten ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme!

Haemme OHJAAJAA Onnikoti Kastanjaan vakituiseen työsuhteeseen.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja? Etsimme vahvistusta osaavaan ja iloiseen ammattilaisten joukkoomme työskentelemään ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikössämme. Lisäksi työn kuvaan kuuluu asukkaiden avustaminen ja ohjaaminen itsenäisemmässä yhteisöllisessä rivitaloasumisessa.

Me katsomme eduksi työkokemuksen kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden kanssa, mutta aiempi kokemus kehitysvamma-alasta ei ole välttämätöntä. Ihmisen arvokas kohtaaminen on.

Toivomme kuitenkin, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Työskentely kehitysvamma-alalla on palkitsevaa, arvokasta moniammatillisen tiimin yhteistyötä erityisten ihmisten hyväksi.

Ohjaajan työ koostuu mm asiakkaan yksilöllisten voimavarojen tukemisesta, läheisyhteistyöstä ja viriketoiminnasta. Onnikoti Kastanjan asukaskunta koostuu täysi-ikäisistä pääosin nuorista kehitysvammaisista. Asukkaamme ovat omatoimista ja toimeliasta väkeä, jotka tarvitsevat yksilöllistä pääosin suullista ohjausta arjessa pärjäämisen ja yksikön ulkopuolisen toiminnan tueksi.

Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Toivomme että olet oma-aloitteinen ja joustava tiimiläinen, jolla on intoa ja halua tukea erilaisuutta ja yksilöllisyyttä. Porukassamme tarvitset myös hurttia huumoria ja kykyä heittäytyä ajoittain arjen mukanaan tuomiin erilaisiinkin työtehtäviin.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, laadukkaan työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja ja panostamme työhyvinvointiin. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yksikön johtaja Jenni Tissari
0406694777 (arkisin klo 9-15)
[email protected]

Onnikoti Kastanja on täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yhteystiedot: Yksikön johtaja Jenni Tissari
0406694777 (arkisin klo 9-15)
[email protected]
Työpaikan osoite: Kastanjakuja 4, 50130 Mikkeli
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/4833722e-2...
Ilmoitus jätetty: 29.02.2024 11:12
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4833722e-2b27-431f-be71-143cc9f10282

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Onnikoti Kastanja, Mikkeli

Mehiläinen Oy
Mikkeli
Etelä-Savo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.02.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti