Skip to main content

Ohjaaja Rinnekodit Viljalaan

Haemme tiimiimme täydennystä ohjaajan tehtäviin! 

Tervetuloa Viljalaan!

Rinnekodit Viljala on Espoon Järvenperässä sijaitseva 15-paikkainen, ympärivuorokautinen koti, jossa asuu 13 nuorta aikuista asukasta. Työskentelemme kolmessa vuorossa moniammatillisella porukalla mahdollistaen asukkaillemme omannäköistä elämää, kunkin yksilölliset tarpeet huomioiden. Meille on hyvät kulkuyhteydet, voit hurauttaa meille kätevästi bussilla tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi! Myös autoille löytyy parkkitilaa.

Tuemme kehitysvammaisten ja autismikirjon asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Asiakkaidemme toimintakyky vaihtelee ja jokainen heistä on omanlaisensa persoona. Tällaisena haluamme asiakkaamme myös kohdata; meillä jokainen on juuri oikeanlainen omana itsenään!

Tehtäväsi Viljalassa

Vaikka arjessamme on tietyt rutiinit, jokainen päivä on erilainen. Ohjaustyössä sote-alan ammattilaisena työnkuvasi muodostuu esimerkiksi asukkaidemme toimintakyvyn tukemisesta ja ylläpitämisestä, mahdollisesta lääkehoidosta, raportoinnista sekä kokonaisvaltaisesta arjessa toimimisen tukemisesta. Arjen sujuminen edellyttää meillä tilanteiden ennakointia, vaihtoehtoisen kommunikaation tukemista ja toisinaan myös nopeaa reagointia. Opit tuntemaan asiakkaamme ja suunnittelemaan arkea heidän kanssaan ja heidän erityispiirteensä huomioiden. 

Meille pienetkin onnistumiset ovat suuria, oli kyse sitten mielekkään kokemuksen aikaansaamasta hymystä tai onnistuneesta ruokailuhetkestä. Paras palaute hyvin tehdystä työstä välittyykin asiakkailtamme usein ilmein ja elein.

Viljalan tiimi

Viljalassa hyödynnämme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - voimme jokainen oppia toisiltamme. Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien sote-alan ammattilaisten, kodinhuoltajan ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa. 

Tiimimme on perehtynyt autismikirjon henkilöiden kanssa työskentelyyn ja toteutamme ketterän oppimisen mallia henkilöstön kouluttautumisessa. Haluamme kehittää jatkuvasti uudenlaisia tapoja asiakkaiden elämänlaadun parantamiseksi. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme kuin tiiminäkin! 

Jaamme osaamistamme sinulle ja olemme tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Haluamme, että pääset loistamaan työssäsi! Odotamme sinulta:

  • lähihoitajan tutkintoa ja tai loppuvaiheen opintoja
  • valmistuneilta edellytämme Valvira-rekisteröintiä
  • valmiutta kolmivuorotyöhön, painottuen aamu- ja iltavuoroihin
  • positiivista asennetta haastavienkin tilanteiden kohtaamiseen
  • aitoa kiinnostusta kohdata asiakkaamme yksilöllisesti ja toimia heidän parhaakseen

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Olemme saaneet Hyvän mielen työpaikka® - tunnustuksen panostuksestamme paremman työelämän puolesta!

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

  • mahdollisuuden oppia kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa työskentelystä ja kokea onnistumisia tilanteiden ratkaisuissa 
  • kulttuuri- ja liikuntaedunSmartum Plus
  • työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa
  • oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen
  • elämäntilanteesi mukaisen, joustavan työvuorosuunnittelun
  • säännöllisen ryhmätyönohjauksen
  • mahdollisuuden työsuhdepyörään
  • apua oman talouden hallintaan
  • mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy asunnoistamme esim. Helsingin Kivihaassa, josta on bussiyhteydet myös Espoon suuntaan 

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti!Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 5.5.2024.Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Voit vaikuttaa työaikaasi - tarjoamme mahdollisuuksia myös osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Peruspalkka määräytyy alan työkokemuksesi mukaan. Palkan päälle maksamme TES:n työvuorolisät. Palkkaus ohjaajana on G22 (2412,63-2731,52 €). Kaikille yksikössämme työskenteleville maksetaan lisäksi haastavan kehitysvammatyön yksikkökohtaista lisää 150 e/kk.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.

Lue meistä lisää nettisivuilta!


Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä tulevaan esihenkilöösi:

Palveluyksikön johtaja Liisa Vuokila

Arkisin klo 8.30-15 puh. 050 560 9355

tai sähköpostitse [email protected]

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti