Skip to main content

Ohjaaja vuorotteluvapaan sijaisuuteen Rinnekodit Tuulikanteleeseen

Haemme tiimiimme ohjaajaa (lähihoitajaa) vuorotteluvapaan (6kk) sijaisuuteen:

Tervetuloa Rinnekodit Tuulikanteleeseen!

Tuulikannel sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Malminkartanossa. Voit hurauttaa meille kätevästi bussilla, junalla, autolla tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!

Asukkaamme ovat kehitysvammaisia henkilöitä ja meillä on 30 asiakaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Tiimi on moniammatillinen, osaamista löytyy moneen lähtöön. Tiimit ovat jakautuneet kahteen kerrokseen ja tarvittaessa autamme toisiamme.


Mitä tehtävä sisältää

Ohjaajana työnkuvasi voi muodostua esimerkiksi asukkaidemme toimintakyvyn tukemisesta sekä ylläpitämisestä, perushoidosta, mahdollisesta lääkehoidosta, raportoinnista sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta. 

Läsnäolosi on tärkeää - asiakkaan aito kohtaaminen ja kommunikaation tukeminen ovat merkittävä osa tehtävääsi. Meille pienetkin onnistumiset ovat suuria, oli kyse sitten mielekkään kokemuksen aikaansaamasta hymystä tai onnistuneesta ruokailuhetkestä. Paras palaute hyvin tehdystä työstä välittyykin asiakkailtamme usein ilmein ja elein, suurien halausten kera!

Sinua odottaa moniammatillinen tiimi

Hyödynnämme työssämme moniammatillista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksiamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla poluillamme kuin yhdessäkin!

Työyhteisöömme kuuluu lähihoitajia, kodinhuoltajia ja muita sote-alan ammattilaisia sekä esihenkilönäsi toimiva palveluyksikön johtaja. Meistä jokainen on sinun tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Moniammatillinen ja monimuotoinen tiimimme toivottaa sinut lämmöllä tervetulleeksi! 
 

Odotamme sinulta:

  • lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
  • valmiutta kolmivuorotyöhön
  • aitoa kiinnostusta kohdata asiakkaamme yksilöllisesti tuoden iloa heidän elämäänsä

    Sinun tulee täyttää vuorotteluvapaasijaisen ehdot eli oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Voit olla tehtävään sopiva henkilö, jos

    • työttömyytesi on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
    • työttömyytesi on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista JA olet
      • vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
      • alle 30-vuotias, jonka ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

  • kulttuuri- ja liikuntaedunSmartum Plus
  • työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa
  • oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen
  • mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi
  • monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia
  • yhteisöllisen työvuorosuunnittelun tukemaan työn ja vapaa-ajan tasapainottamista sekä mahdollisuuden 3+4 työvuorosuunnittelumalliin

Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimi pian, sillä voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 20.5. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on määräaikainen vuorotteluvapaan kuuden kuukauden sijaisuus. 

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi lähihoitajan/ohjaajan tehtävässä on G22 (2412,63-2731,51 € alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät).

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.

Lue meistä lisää nettisivuiltamme! Rinnekodit Tuulikannel


Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Ida Riik,
[email protected] / arkisin klo 8-15 , puh. 040 663 6041

Tule sinäkin luomaan asiakkaillemme mielekästä arkea #sydänmukana #elämänpoluilla

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja vuorotteluvapaan sijaisuuteen Rinnekodit Tuulikanteleeseen

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.04.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti