Skip to main content

Ohjaajia (lähihoitajia) sijaisuuksiin ja keikkatyöhön, Tukena Aarlanmarkki

TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI !

 

Haemme ohjaajia määräaikaisiin työsuhteisiin (sijaisuudet / keikkatyöt) Tukena Aarlanmarkkiin Lapualle.

 

Ohjaajana tuet, ohjaat ja autat asiakkaita arjessa kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, asioinnissa, sosiaalisissa suhteissa ja vapaa-ajantoiminnoissa. Teet yhteistyötä asiakkaiden, läheisten ja verkostojen kanssa.

 

Tukena Aarlanmarkki tarjoaa 17 kehitysvammaiselle tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville aikuiselle henkilölle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Aarlanmarkissa teemme työtämme suurella ammattitaidolla ja työporukkamme on hyvin motivoitunutta.

 

Tärkein tavoitteemme on asiakkaidemme hyvä ja yksilöllinen elämä, jossa heidän tarpeet ja toiveet huomioidaan. Olisitko sinä juuri se huipputyyppi joukkoomme mahdollistamaan asiakkaidemme hyvää elämää? Meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa.

 

Tule mukaan tekemään työtä, jossa yhdistyvät sekä työn ilo että sen merkityksellisyys. Sinun ei tarvitse vielä olla alan konkari - autamme sinua onnistumaan työssäsi. Tukenasi sinulla on 11 osaavaa ja iloista työkaveria.

Mitä tarjoamme sinulle?

-       Työpaikan, jossa voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi.

-   Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi (kesto 1,4 min): https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU

Mitä odotamme sinulta?

-       Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto.

-       Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin.

-       Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

-       Voimassa olevaa EA-kurssin suoritusta ja hygieniapassia.

 

Lisäksi arvostamme

-       Sosiaali- ja terveysalan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.

-       Halua olla mukana asiakkaidemme hyvässä elämässä.

-       Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta.

Tukena on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme monipuolisia Hyvä elämä® -palveluita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville ihmisille ja heidän läheisilleen. Yhteiskunnallisena yrityksenä meillä keskiössä on asiakkaan hyvä elämä - päätavoitteena ei ole tehdä voittoa. Menestyminen on meille sitä, että asiakkaidemme hyvä elämä toteutuu. Yksikön johtaja työskentelee yksikössä - hän tukee ja auttaa sinua onnistumaan. Henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeä asia. Tule mukaan yli 700 tukenalaisen tyytyväiseen joukkoon - meillä voit tehdä työsi hyvin.

 

Lisätietoa meistä:

www.tukena.fi

Facebook: KVPS Tukena Oy

Instagram: kvpstukenaoy

 

Työpaikan tiedot

Yhteystiedot: palveluyksikön johtaja Paula Hakola, puh. 040 167 9199 (arkisin klo 9-15), [email protected]

Työpaikan osoite: Kauppakatu 17 A 1, 62100 Lapua

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Työkokemus: 0 - 5 vuotta

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: esim. jaksotyö (3-vuorotyö)

Työn kesto: yksikössä esiintyvän tarpeen mukaan

KVPS Tukena vaikuttavuus

KVPS Tukena synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja ihmissuhteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

KVPS Tukena synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for KVPS Tukena

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KVPS Tukena Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti