Skip to main content

Oletko sinä uusi Julalainen?

Ruotsalainen perheyritys Jula laajentaa tavarataloketjuaan Suomeen – ensimmäiset myymälät avattiin vuoden 2022 loppupuolella Vaasaan ja Raisioon. Julan tavoitteena on avata seuraavan parin vuoden aikana jopa parikymmentä uutta myymälää, mahdollisesti juuri sinun alueellesi. Mikäli myymäläpäällikön, apulaismyymäläpäällikön, tiiminvetäjän tai myyjän paikka upouudessa myymälässä alueellasi herättää mielenkiintosi, niin jatka lukemista – voit olla uusi Julalainen.

Minkälaista työystävää etsimme Julan iloiseen joukkoon?

Etsimme uusiin myymälöihin tiimiläisiä myymäläpäälliköstä myyjiin. Jokainen työhön valittu pääsee mukaan myymälän toimintaan sen rakennusvaiheesta lähtien. Olet siis uusia haasteita etsivä kaupan alan kokenut konkari tai kaupan alasta innostunut positiivisella asenteella varustettu tehopakkaus niin sinulle löytyy paikka Julan tiimistä.

Työnkuva vaihtelee tehtävästä riippuen, mutta jokaisen Julalaisen työhön kuuluu ensiluokkainen asiakaspalvelu sekä myymälän ”tee-se-itse” tuotteiden myynti. Julalaisena loistat työssäsi jos olet halukas oppimaan uutta, reilu tiimipelaaja sekä muuttuvasta työympäristöstä ja fyysisestä työstä nauttiva tekijä.

Aiempi kaupan alan koulutus ja/tai työkokemus sekä mahdollinen tuoteosaaminen Julan kahdeksan tuotekategorian tuotteista katsotaan hakijan eduksi. Pystythän palvelemaan asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin tarvittaessa ruotsin ja englannin kielellä.

Mitä Jula tarjoaa sinulle?

Jula tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Julan uusia myymälöitä Suomessa alusta alkaen ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Saat tueksesi rennon ja luottamuksellisen työporukan, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja loistaa työssään. Meille on tärkeää, että työntekijät nauttivat työstään ja meille kaikki on mahdollista, kun tähtäämme yhdessä korkeammalle.

Tarjoamme sinulle myös:

• Monipuoliset työtehtävät

• Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia

• Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

• Hyvän henkilökunta-alennuksen, liikuntaedun sekä kattavan työterveyden

• Loistavan tiimin antamaan tukea ja palautetta työssäsi – Julalla on töissä mahtavia tyyppejä ja vastassasi on kansainvälinen yhteisö.

• Rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteyksissä kun Julan uusi myymälä on avautumassa alueellasi. Alueesi rekrytointikonsultin yhteystiedot löydät Baronan kotisivuilta.

Hae paikkaa viimeistään 23.12.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: +358 44 460 2172

Jula Finland Oy

Välkommen till Jula! Jula tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita niin kotiin, puutarhaan kuin vapaa-aikaankin. Yksinkertainen arki, aktiivinen ja nautinnollinen elämä sekä yhdessä tekemisen voima. Näistä on Jula tehty. Uskomme, että yhdessä voimme luoda juuri sinun näköisesi elämän!

Toiminta alkoi Ruotsissa 1979 suomalaisillekin tuttujen klapikoneiden parista. Siitä lähtien kasvu on ollut huimaa ja nyt Jula-perheen löytää niin Ruotsista, Norjasta, Puolasta sekä pian myös Suomesta!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Oletko sinä uusi Julalainen?

Jula Finland Oy
Hämeenlinna
Hyvinkää
Seinäjoki
Kaarina
Kerava
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 18.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Jula Finland Oy
Hämeenlinna
Jula Finland Oy
Kerava
Jula Finland Oy
Seinäjoki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti