Skip to main content

Oma väylä -kuntouttaja

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä ja päästä toteuttamaan Oma väylä -kuntoutusta moniammatillisessa tiimissä? Olet lämpimästi tervetullut meille!

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme sairaanhoitajaa tai sosionomia. Oma väylä -kuntoutus on suunnattu neuropsykiatrisen diagnoosin saaneelle opiskelevalle, työssä käyvälle tai väliaikaisesti työelämästä poissa olevalle 16-29-vuotiaalle henkilölle. Kelan kustantamaan kuntoutukseen voi hakeutua, jos henkilöllä on todettu autismikirjon häiriö tai aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö. Henkilö tarvitsee tukea johonkin seuraavista; opintoihin, työelämään, sosiaalisten taitojen vahvistamiseen tai arjenhallinnan taitojen kehittämiseen. Kuntoutus pyrkii tukemaan nuorta ja nuorta aikuista arjessa, sosiaalisissa suhteissa, opinnoissa sekä työelämässä. Kuntoutus toteutetaan yksilö- ja ryhmätapaamisina.

Oma väylä -kuntoutuksen moniammatilliset tiimit koostuvat psykologeista, toimintaterapeuteista, sairaanhoitajista, sosionomeista ja kuntoutuksen ohjaajista. Moniammatillisessa tiimissä opimme toinen toisiltamme ja toteutamme laadukasta kuntoutusta asiakkaidemme parhaaksi. Lähiesihenkilösi on kuntoutuksen ammattilainen ja huolehtii siitä, että arkiset asiat toimivat, jolloin sinä voit keskittyä asiakastyöhön. Arvostamme asiantuntijuuttasi ja luotamme sinuun. Tuemme työhyvinvointiasi ja osaamisesi kehittymistä. Meille on tärkeää, että saat työssäsi tukea ja rohkaisua ammatilliseen kasvuun. Olemme ylpeitä siitä, että meillä tehdään töitä moniammatillisesti ja joustavasti.

Löydä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä

Tehtävässä toimit omaohjaajana nimetyille asiakkaille, osana moniammatillista tiimiä. Meillä on käytössä joustava työaika, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi arkisin klo 8-18 aikavälillä. Työskentelet Malmin toimipisteeltä käsin, sekä toteutat koti- ja verkostokäyntejä lähialueilla.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

- Huolellisen perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.

- Mittava henkilökohtainen koulutusbudjetti.

- Viikoittaiset sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutuksen koulutuskalenterin Profession kautta.

- Kattavat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan.

- Laadukkaat työvälineet ja tilat käyttöösi.

- Laajan materiaalikirjaston terapiatyön toteuttamisen tueksi.

- Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Menestyäksesi työssä tarvitset:

- Sairaanhoitajan tai sosionomin tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Eduksi katsomme ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen.

- Aiempaa kokemusta neuropsykiatrisiin sairauksiin liittyvästä kuntoutus ja/tai hoitotyöstä vähintään 6kk ajalta.

- Ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta tarvittaessa.

- Joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.

- Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

- Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

Hae tänään ja liity Coronarian tiimiin

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan rekrytointisivuston kautta:

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Heli Tuominen puh. 044 700 2016, sähköposti [email protected] sekä rekrytointikoordinaattori Rosa Silvennoinen puh. 050 475 6498, [email protected].

Yhteystiedot: Palvelupäällikkö Heli Tuominen puh. 044 700 2016, sähköposti [email protected] sekä rekrytointikoordinaattori Rosa Silvennoinen puh. 050 475 6498, [email protected].
Työpaikan osoite: Malmin kauppatie 8 A, 00700 Helsinki, 00700 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/cbf2044c-7...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 10:43
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: cbf2044c-79d0-4d12-b4bc-884eab38a1f2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Coronaria vaikuttavuus

Coronaria synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Coronaria synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Coronaria

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Coronaria Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti