Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Oppilashoitaja, lähihoitaja/sairaanhoitaja, Ylästön koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Ylästön koulu

Ollaksentie 29, 01690 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 alkaen

Hei lähihoitaja tai muu sosiaali- ja terveysalan osaaja, olisiko sinusta meille oppilashoitajaksi? 

Haemme nyt oppilashoitajaa vammaisopetukseen ja vaativaan erityisopetukseen.  

Oppilashoitajana olet osa luokan ja koulun moniammatillista tiimiä, joka tukee oppilaiden kasvua, kehitystä ja oppimista. Koulumaailmassa työskennellessä et jää yksin, vaan sinulla on työkavereiden ja tiimin tuki apunasi. Tiivis yhteissuunnittelu ja yhdessä tekeminen ovat kiinteä osa arkea. Työtäsi ja osaamistasi arvostetaan työyhteisössä ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa toimintaan ja toteuttaa omia vahvuuksiasi. Oppilashoitajana teet arvokasta työtä. 

Oppilashoitajan tehtäviin kuuluu oppilaiden tukeminen opetuksessa ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, kuten ruokailuissa, koulukuljetuksissa ja mahdollisissa pesuissa sekä hoitotoimenpiteissä. Oppilashoitajan työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja valmiuksia lasten kanssa työskentelyyn. Toisinaan työ on myös fyysisesti haastavaa. Tehtävässä luetaan eduksi kyky kommunikointiin myös vaihtoehtoisilla kommunikointitavoilla, kuten tukiviittomilla ja käyttämällä erilaisia kommunikaation apuvälineitä. Huoltajien sekä oppilasta hoitavien ja kuntouttavien tahojen kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. 

Työvuorot ajoittuvat arkisin klo 7.15–16.15 välille. Työtä tehdään myös koulun loma-aikoina lomatoiminnassa, mutta meillä saat lomailla parhaimman kesälomakauden aikaan heinäkuussa ja myös joulun välipäivät! 

Oppilashoitajan tehtävään Vantaalla voit tutustua tästä linkistä.

Ylästön koulu on noin 880 oppilaan yhtenäinen peruskoulu, jossa työskentelee reilu 80 kasvatuksen ja oppimisen ammattilaista. Koulumme sijaitsee luonnonläheisellä Ylästön pientaloalueella Jumbon ja Martinlaakson välissä.

Toimimme vahvassa yhteistyössä toisiamme auttaen ja kuunnellen.  Koulussamme on kolme vammaisopetuksen ryhmää, joissa opiskelee niin oppiaineittain kuin toiminta-alueittain opiskelevia oppilaita.

Kannattaa tulla paikan päälle toteamaan, mitä mottomme "Yhdessä Ylästön koulussa" tarkoittaa käytännössä. 

Koulumme arkeen voit halutessasi kurkistaa Instagram-tililtämme @ylastonkoulu_vantaa

Vantaalla viihtyy varmasti 

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.
 
Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.
 
Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa. 
 
Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto. 

Luemme eduksi: Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kehittämisinnokkuuden. Kokemuksen vaihtoehtoisten kommunikaatiotapojen käytöstä. Diabeteksen hoidon osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2362,99 euroa/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aikaisempaan kokemukseesi perustuvaa työkokemuslisää (3–8 %)

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Virka-apulaisrehtori

Essi Mellin 

0503124479

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Rehtori

Satu Ollila

040 521 2754

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 29.07.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Oppilashoitaja, lähihoitaja/sairaanhoitaja, Ylästön koulu

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti