Skip to main content

Optometristiopiskelija/myyjä kesäksi Porin seudun Synsam-liikkeisiin!

Oletko myyntihenkinen ja positiivinen? Kiinnostaako sinua muoti, tyyli ja laatu? Haluatko olla rakentamassa Pohjoismaiden johtavaa optisen vähittäiskaupan ketjua yhdessä huipputiimin kanssa? 

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, olet ehkä etsimämme timantti! Haemme osaksi Porin seudun Synsam-liikkeiden iloisia, asiakaspalveluhenkisiä ja ammattitaitoisia tiimejämme innostunutta ja energistä OPTOMETRISTIOPISKELIJAA/MYYJÄÄ kesäksi 2023 määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet mahdollisesti jo työskennellyt myyjänä tai asiakaspalvelussa optisella alalla, tai voit olla hankkinut kokemusta aivan joltakin muulta alalta. Ei haittaa, vaikkei sinulla olisi alan kokemusta, me perehdytämme sinut työhön! Ensisijaisesti toivomme sinulta kuitenkin vahvaa myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, halua ja kykyä energiseen myyntityöhön sekä positiivista ja iloista asennetta. Toimit asiakaspalvelutilanteessa sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksesi. 

Synsam on tunnettu rennosta, nuorekkaasta ilmapiiristä sekä kannustavasta, mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Synsamilla saat mielekkään ja monipuolisen tehtävän nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvomme, asiakas on ykkönen, vastuullisuus ja innovatiivisuus, näkyvät arjen tekoina.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen kesälomien sijaisuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2023, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa liikevastaava Mari Ohenoja, 040 020 2269, [email protected] tai aluejohtaja Outi Salakari, 040 753 0810, [email protected].

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Optometristiopiskelija/myyjä kesäksi Porin seudun Synsam-liikkeisiin!

Pori
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti