Skip to main content

Osa-aikainen hälytyskeskuspäivystäjä Helsinkiin

Oletko turvallisuuspalveluita tunteva asiakaspalvelun ammattilainen, jonka puhelinkäsi ei väsy eikä silmät sumennu pikseleitä tuijotellessa? Haemme nyt turvallisuuspalveluihimme asiakaspalveluhenkisiä hälytyskeskuspäivystäjiä rakentamaan tiimiämme uudella energialla.

Työtehtävät

Hälytyskeskuspäivystäjänämme pääset osaksi hälytys- ja palvelukeskustiimiämme. Työssäsi pystyt näyttämään ja käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi sekä sosiaalisia taitoja välittäessäsi ja selvittäessäsi vaihtelevia asiakas- ja hälytystehtäviä nopeatempoisessa ympäristössä. Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelimesi sekä työpäätteesi.

Tutuksi tulevat monenlaiset järjestelmämme ja ohjelmistomme, joita tarvitset työssäsi päivittäin. Työvuorojen sisältö on vaihteleva, turvallisuusasioiden lisäksi pääset hoitamaan paljon kiinteistöhuollon asiakkuuksia.

Tehtävä on vakituinen osa-aikatyö, minimissään 36h/3vko. Työpisteesi sijaitsee Palmian toimistolla Helsingin Metsälässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti 12 tunnin mittaisia päivä- ja yövuoroja.

Miksi meidän joukkoomme?

Pääset osaksi tiimiämme, jossa kuulemme mieluusti ideoitasi toimintamme kehittämiseksi entistä paremmaksi. Sinua odottavat ammattitaitoiset kollegat ja asiantunteva esihenkilö. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla. Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Tehtävän peruspalkka:

- tuntipalkka 13,99 &#128/h

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonantajalupaus/ sekä https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonhakijalle/turvallisuuspalvelut/.

Millaista tyyppiä etsimme?

Menestyt tehtävässä erinomaisesti, mikäli sinulla on jo kertynyt vähintään vuoden verran aiempaa kokemusta hälytyskeskus- tai valvomotyöskentelystä. Kokemus piirivartioinnista sekä puhelinasiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Humoristinen ja positiivinen asenne, paineensietokyky sekä järjestelmällisyys luovat erinomaiset valmiudet suoriutumaan tästä tehtävästä.

Sinulta löytyy myös

- voimassa oleva vartijakortti
- hyvät tietotekniset valmiudet
- sujuva suomen kielen taito
- sujuva englannin kielen taito
- asiakaspalveluhenkisyyttä

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, sillä mielellämme kuulemme sinusta lisää! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssäsi pääset aloittamaan sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian.

Jos kaipailet vielä lisätietoja, ole yhteydessä palveluesihenkilö Janne Nevalainen p. 040 621 1517. Parhaiten tavoitat Jannen arkisin klo 10-14 välillä.

Yhteystiedot: Janne Nevalainen [email protected] 0406211517
Työpaikan osoite: Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki
Palkkaus: 13,57 &#128/h
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 09.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/bfbd9673-7...
Ilmoitus jätetty: 30.04.2024 13:35
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bfbd9673-7b43-4a02-b143-f707f7009f57

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikainen hälytyskeskuspäivystäjä Helsinkiin

Palmia Oy
Helsinki
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti