Skip to main content

Osa-aikainen tarjoilija

Etsimme asiakkaallemme Lumiaiselle osa-aikaista tarjoilijaa Kankaanpäähän!

Etsinnässä on pidempiaikainen tekijä, mutta mikäli tilanteeseesi sopii paremmin kesätyö, sekin on mahdollista. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn hotelli-ravintolan viihtyisässä, energisessä ja kehittyvässä työympäristössä.

Työtehtävään valittavalta toivomme positiivista asennetta sekä jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Tehtävä edellyttää 18-vuoden ikää, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Hygienia- ja anniskelupassit tulee olla suoritettuina. 

Lumiaisessa saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi ja pääset osaksi tiivistä työyhteisöä. Työhön sisältyy nopeastikin muuttuvia tilanteita, arjen kiireitä sekä upeita ja ainutlaatuisia tapahtumia. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana. Työvuorot sijoittivat ma-la välille ja vuorolista laaditaan 3 viikon jaksoissa. Tuntimäärästä voidaan sopia tekijän tilanteen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävästä on mahdollista saada myös pitkäaikainen työ. 

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Rekrytointia hoitaa Eezy Kankaanpää. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä (arkisin klo 8-16).

Eezy Kankaanpää
p. 044 704 9410
[email protected]

Lumiaisen tarina alkaa Ilona Lumiaisesta, suodenniemeläisestä pitopalvelukokista, joka niitti mainetta ruoanlaittotaidoillaan. Ilonan ajoista yritys on muuttunut paljon, kasvanut ja laajentunut. Ruoanlaitto on kuitenkin aina ollut Lumiaisessa sydämen asia. Tahto toteuttaa asiat hyvin, tarjota puhdasta ruokaa ja rentouttavia hetkiä kasvatti pitopalvelusta ravintolan, juhlapalvelun sekä hotellin Kankaanpään keskustaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikainen tarjoilija

Eezy Henkilöstöpalvelut
Satakunta
38950 Honkajoki
Jämijärvi
Kankaanpää
39930 Karvia
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pohjois-Savo
Eezy Henkilöstöpalvelut
Pohjois-Pohjanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Karjala
Eezy Henkilöstöpalvelut
Keski-Pohjanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti