Skip to main content

Vakinainen työsuhde

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus

Työavain: SOTEPE-03-378-24
Haku Päättyy: 03.05.2024 klo 16:00
Palkka: 3433,26 e/kk
Palvelussuhde: 17.6.2024
Työpaikan osoite: Punahilkantie 16, 00820, Helsinki

Roihuvuoren seniorikeskuksessa toimii 30-paikkainen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylä. Talomme on tunnettu yhteisöllisyydestään, luovuudestaan ja ennakkoluulottomuudestaan. Meillä kuntouttavan toiminnan mahdollisuudet ovat moninaiset ja sitä toteuttaa moniammatillinen tiimi.

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylässä toiminnan tavoitteena on huolellinen perehtyminen jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen, asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen moniammatillisen tiimin tuella sekä parhaan mahdollisen jatkopaikan löytäminen asiakkaalle. Ensisijainen tavoite on aina omaan kotiin palaaminen tarvittavien tukitoimien avulla. Näiden tavoitteiden eteen teemme työtä suurella sydämellä, mitä tilanne vaatiikaan - teemme kotikäyntejä, pidämme kuntoutuskokouksia, kutsumme mukaan asiakkaan lähiverkostoa ja lähdemme vaikka asioille asiakkaan kanssa.

Nyt tarvitsemme tiimiämme johtamaan esihenkilön joka
- on aidosti kiinnostunut ikääntyneiden kuntouksesta ja kehittää toimintaa yhdessä
henkilöstön kanssa
- kuulee, arvostaa, luottaa ja osallistaa moniammatillista tiimiä toiminnan
kehittämisessä, rekrytoinnissa, työvuorosuunnittelussa ja työhyvinvoinnin
kehittämisessä
- osaa tarvittaessa olla jämäkkäkin ja puuttuu epäkohtiin

Lupaamme tukea sinua johtamistyössäsi. Tervetuloa tiimiimme esihenkilöksi. Vuoden 2023 työhyvinvointikyselyn tulokset olivat erittäin hyvät ja mielellämme jatkamme hyvää kehitystä sinun kanssasi.

Tukenasi on myös kokenut ja osaava esihenkilötiimi. Perehdytämme sinut hyvin toimintaan ja johtamistyöhön.

Haastattelut pidetään 6.5.2024 klo 16 alkaen Roihuvuoren seniorikeskuksen Viherhuoneessa. Haastattelijoina toimivat seniorikeskuksen johtaja Leila Koivisto, palvelupäällikkö Mari Tervonen ja Melukylän henkilökunta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Palvelupäällikkö Mari Tervonen
p. 09 310 60706, tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/senioripalvelut/seniorikeskukset-etusivu/roihuvuori

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti