Skip to main content

Pääsuunnittelija teollisuuden sähkösuunnitteluun Jyväskylään

PCS-Engineering on Oulussa vuonna 2004 perustettu insinööritoimisto, joka on keskittynyt teollisuuden sähkö-, instrumentointi- ja automaatioalan asiantuntijatehtäviin. Meidän palvelumme kattavat mm. sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun sekä asennusvalvonta ja käyttöönottopalvelut niin kotimaassa kuin ulkomailla. Henkilökuntamme koostuu yli viidestäkymmenestä sähkö- ja automaatioalan ammattilaisesta, jotka työskentelevät Oulun, Jyväskylän, Seinäjoen tai Rovaniemen toimipisteillämme.


Etsimme asiakkaallemme PCS-Engineering Oy:lle sähkösuunnitteluun pääsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Haemme Jyväskylän toimipisteelle teollisuuden sähkösuunnittelukokemusta omaavaa pääsuunnittelijaa, joka tulee työskentelemään teollisuuden sähkösuunnitteluprojekteissa. PCS-Engineering Oy:llä palvelut kattavat teollisuuden sähkö- ja automaatioalan projektinhoitopalvelut, suunnittelun, asennusvalvonnan, laitetoimitukset sekä ohjelmoinnit käyttöönottoineen.

Pääsuunnittelijan roolissa tulet osallistumaan tarjouslaskentoihin, koordinoit ja ohjaat suunnitteluryhmäsi työskentelyä sekä osallistut myös suunnitteluun. Asiakkaina on kansainvälisesti toimivia suomalaisia vienti- ja teknologiayrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita, joihin PCS-Engineering on vuosien varrella luonut vakiintuneet toimittajasuhteet.


Mitä haemme pääsuunnittelijalta:
 

  • Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta
  • Kokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta
  • Taustaa verkostolaskennoista ja suojaustarkasteluista
  • Taitoa käyttää hyödyksi standardeja ja soveltaa niitä käytännössä
  • Osaamista yleisimmistä suunnitteluohjelmistoista ja valmiutta oppia myös uusia työkaluja
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta
  • Hyviä viestintätaitoja asiakaskohtaamisiin ja tiimityöskentelyyn
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista


Mitä PCS-Engineering tarjoaa?

PCS-Engineeringillä henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys on kaiken ydin. Pääsuunnittelijana sinuun luotetaan tekijänä ja saat vapaasti valita itsellesi sopivan työskentelytyylin. Voit siis tehdä työsi joko kotoa tai toimistolta käsin. Olit sitten kotona tai toimistolla, pääset mukaan kannustavaan ja sinun työtäsi tukevaan työyhteisöön.

Työssä ja vapaa-ajalla viihtymistäsi tuetaan kattavien henkilöstöetujen avulla. PCS-Engineering tarjoaa muun muassa terveysvakuutuksen, hammashoitoedun, hierontaedun, työsuhdepolkupyöräedun sekä liikuntakeskusedun. Voit myös nauttia henkilöstön käytössä olevasta Levin lomamökistä ja veneestä.


Kuinka voit hakea tehtävää?

Temp-Team toimii rekrytoinnissa rekrytointikumppanina ja valittu henkilö työllistyy vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen suoraan PCS-Engineering Oy:lle. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä ja käymme haastatteluja jo hakuaikana.

Heräsikö kiinnostuksesi? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta! Hakeminen on helppoa ja nopeaa - jätä vain yhteystietosi, ansioluettelosi ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme "Hae työpaikkaa" -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Essi Mäkinen. Tavoitat Essin joko numerosta +358 40 567 3192 tai sähköpostitse [email protected].
 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pääsuunnittelija teollisuuden sähkösuunnitteluun Jyväskylään

PCS-Engineering Oy
Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti