Digia Oyj

Digia Oyj

Tietoa yrityksestä

Viihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Meitä digialaisia on jo noin 1500 osaajaa ja työskentelemme joustavin mallein ympäri Suomea sekä etänä että eri toimistoilla. Henkilöstömme on avaintekijä menestykseen ja liiketoimintamme rakentuu hyvinvoivien ammattilaisten kautta. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli yli 192 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA).

Mitä digialaisuus on työntekijöillemme? Aitoja ja ystävällisiä työkavereita. Mutkatonta johtamista. Merkityksellisiä projekteja. Uuden oppimista.

Asiakkuutemme useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia monipuoliseen työskentelyyn vaihtelevissa projekteissa sekä mahdollisuuksia vaikuttaa näin myös oman uran ja osaamisen kehittymiseen. Meiltä löytyy ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Eli olemme juuri sopivan kokoinen talo.

Digia on ihmisille suunniteltu yritys – työpaikka, jossa on hyvä olla ja asiat toimivat.

Meillä et jää yksin vaan saat rinnallesi osaavan joukon ammattitaitoisia kollegoita. Digialla jokainen on tittelistään riippumatta myös Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis.

Tutustu tarkemmin digialaisiin, avoimiin työpaikkoihimme sekä kattaviin työsuhde-etuihin sivultamme digia.com/rekrytointi ja ota oma paikkasi ammattitaitoisten osaajiemme joukossa.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
IT-palvelut, Ohjelmistot
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €