Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja, kone-, metalli- ja muoviala

Haemme ammatillista opettajaa kone-, metalli- ja muovialan tiimiin Joensuun koulutusyksikköön. Tehtävä on sijaisuus ja täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Opetusta on myös Outokummun koulutusyksikössä.

Opettaja vastaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon ja tuotantotekniikan ammattitutkinnon opetuksesta, ohjaamisesta sekä oppisopimuskoulutuksesta oppilaitoksen oppimisympäristöissä ja työelämän työtehtävissä.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Arvostamme kokemusta konepajateollisuuden koneistuksen, automaation tai ruiskuvalun työtehtävistä.

Eduksi katsotaan myös työvälinevalmistuksen, koneasennuksen, soveltuvan mekaniikan, hydrauliikan, hitsauksen, robotiikan, pneumatiikan ja automaatiotekniikan osaaminen sekä 3D-suunnitteluosaaminen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä yhteistyöhön työelämän kanssa suomen ja englannin kielellä.

Tehtävän hoitaminen vaatii liikkumista Riverian yksiköiden välillä, joten B-luokan ajokortti on välttämätön.

Päätoimisen tuntiopettajan tuntimäärä vahvistetaan toimintavuosittain. Päätoimisuus täyttyy 800 tunnilla ja tuntimäärä vaihtelee 800 ja 1500 tunnin välillä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot pyydetään tallentamaan hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä. Liitteiden määrä on rajoitettu, mutta yhteen liitteeseen voi laittaa useampia todistuksia.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Pekka Junninen, p. 050 502 0338, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: OVTES osio C
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 01.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/c080f7bb-9...
Ilmoitus jätetty: 16.04.2024 16:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c080f7bb-9360-4eaa-a5a6-7233386ac193

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti