Skip to main content

Päiväkodin johtaja

Haemme päiväkodin johtajaa Touhula Magneettiin, Kurikkaan.

Touhula Magneetti on seikkailuteemainen päiväkoti Kurikassa. Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää hirsirakenteisissa ja monipuolisissa tiloissa sekä hyvien ulkoilu ja retkeilymahdollisuuksien ympäröimänä.

Touhula Magneetissa me kannustamme lapsia löytämään seikkailun jokaisesta hetkestä. Korostamme seikkailukasvatuksessa kokemuksellista oppimista, itsetunto- ja kaveritaitoja sekä itsensä rohkeaksi haastamista. Rohkaisemme lapsia yrittämään ja kokeilemaan asioita itse. Me haluamme luoda lasten arkeen oppimisen ja oivaltamisen iloa. Meidän toimintamme lähtökohtana ovat lasten mielenkiinnon kohteet ja tarpeet. Huomioimme ja osallistamme lapsia toiminnan suunnittelussa sekä iloitsemme yhdessä onnistumisia ja uusien asioiden oppimista.

Me kasvattajat olemme aktiivisia, liikunnallisia ja visuaalisia, joka näkyy myös päiväkotimme toiminnassa. Olemme myös sitoutuneita pienryhmätoiminnan toteuttamiseen.

''Hoitajat ovat ihania ja päivästä saa aina todella hyvin tiedot että mitä on tapahtunut''
''Hienot tilat, ihana ja ideoiva henkilökunta, suosittelen!''
-asiakkaiden palautteita-

Päiväkodin johtajan työ edellyttää itseohjautuvaa ja vastuullista työotetta. Olet vastuussa päiväkotisi laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutumisesta, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä, henkilöstöjohtamisesta ja toiminnan kannattavuudesta. Vastaat päiväkotisi arjen sujuvuudesta sekä toiminnan pedagogisesta sisällöstä. Toimit tiiviissä yhteistyössä aluejohtajan ja palvelupäällikön, sekä alueen muiden päiväkodin johtajien kanssa. Lisäksi saat työhösi tukea Touhulan tukipalveluilta.

Ensisijaisen tärkeä yhteistyöryhmä ovat päiväkotisi perheet sekä henkilöstö. Tiedostat, että varhaiskasvatuksessa työskentelemme perheiden kanssa tiiviissä yhteistyössä ja panostat asiakaspalveluun kohdatessasi uusia ja nykyisiä päiväkotisi perheitä. Tuet henkilöstösi loistamista omassa työssään ja mahdollistat heille sujuvan arjen päiväkodissasi. Työ on luonteeltaan hektistä ja täynnä muuttuvia tilanteita, mikä vaatii sinulta joustavuutta sekä erinomaisia ajanhallinta- ja organisointitaitoja. Hyvällä johtamisella on suuri merkitys päiväkotisi hyvinvointiin ja menestykseen ja olet valmis työskentelemään niiden eteen.

Koska Sinä tulet tekemään maailman tärkeintä työtä onnellisen lapsuuden ja hyvän työelämän luomiseksi, niin me haluamme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi. Työntekijänä meillä olet oikeutettu mm. työterveyshuoltoon Pihlajalinnassa, Epassi-etuun 200 e/ vuosi, työhyvinvointirahaan 80 e/hlö/vuosi sekä taukokahvien, työiltojen ja liideritapaamisten tarjoiluihin.

Kollegasi valitsevat Touhulan työnantajaksi, koska...

- me Touhulassa kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Päiväkodin johtajana pääset vaikuttamaan oman päiväkotinsa toimintaan ja sen kehittämiseen.

- pedagoginen vuosisuunnitelmamme Touhula Rytmi tukee varhaiskasvatuksen suunnittelua ja arviointia. Lisäksi päiväkodin johtajan vuosikello tukee hallinnollista työtäsi.

- panostamme huolella suunniteltuun perehdytykseen ja koulutusmahdollisuuksiin oman osaamisesi kehittämisen tukena.

- meillä on kattava kollegaverkosto ja sydämellinen työyhteisö, jossa jokainen voi kysyä neuvoa toiselta.

- Henkilöstöetujen lisäksi panostamme monipuolisesti päiväkodin johtajien työhyvinvointiin, josta kerromme mielellämme lisää haastattelussa.

Odotamme sinulta...

- kokemusta esihenkilötyöstä tai erittäin vahvaa valmiutta ja motivaatiota pistää itsesi likoon kehittyäksesi erinomaiseksi päiväkodin johtajaksi.

- varhaiskasvatuslain mukaista kelpoisuutta päiväkodin johtajan tehtävään.

- innostavaa asennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

- jämäkkyyttä ja paineensietokykyä toimia haastavissakin tilanteissa.

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Yhteystiedot: Sari Juutilainen
Aluejohtaja
[email protected]
Työpaikan osoite: Käräjävuorenkatu 2, Kurikka, 61300 Kurikka
Palkkaus: Sopimuksen mukainen
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/9aa69cbf-5...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 13:05
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9aa69cbf-5a8c-4305-9d6e-a8ff16ed677c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Touhula vaikuttavuus

Touhula synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen tiedon jakamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Tieto ja Yhteiskunta.

Touhula synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Touhula

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Touhula Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Päiväkodin johtaja

Touhula Varhaiskasvatus Oy
61300 Kurikka
Etelä-Pohjanmaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti