Skip to main content

REKRYBONUS 1000€ Palveluohjaaja puhtauspalveluihin Kempele-Liminka-Muhos

Työhön osallistuva palveluohjaaja puhtauspalveluihin Kempele-Liminka-Muhos

Rakastamme työtämme – luomme aitoja kohtaamisia asiakkaillemme joka päivä.

Tule työhön osallistuvaksi palveluohjaajaksi tiimiimme Compass Groupille! Hoidamme Pohteen Sote- palvelukohteita ja etsimme nyt joukkoihimme osaavaa ja organisointikykyistä henkilöä.

Tullessasi valituksi palveluohjaajaksi, maksamme sinulle 1000€ bonuksen. Saat 500€ ensimmäisen 6 kuukauden jälkeen ja toisen 500€ 12 kuukauden työsuhteen jälkeen.

Laatu on intohimona tehtävässäsi

  Tehtävässä vastaat päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista, resurssoinnista, opastuksesta ja työhön perehdytyksestä sekä laadunvalvonnasta palvelusopimuksen mukaisesti. Tarvittaessa olet myös valmis osallistumaan käytännön siivoustyöhön. Sinulla tulee olla tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

Luot tiimiisi positiivisen yhteishengen omalla esimerkilläsi ja teet tiivistä yhteistyötä alueella esihenkilösi kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työsi alkaa mahdollisimman pian. Työkohteiden välinen liikkuminen tapahtuu työaikana omalla autolla ja maksamme siitä kilometrikorvauksen. Työaikasi on pääsääntöisesti ma-pe 5.30-20.30 välillä ja tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös viikonloppuja.

Olet meille tärkeä - vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme

 Saat olla oma itsesi. Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti.

Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi.

Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, Elixian verkkotreenipalvelun, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä.

Etsimme Can Do -asennetta! Olet oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli sinulla on ripeä työote, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia. Olet oma-aloitteinen ja joustava, kykenet itsenäiseen työhön ja haluat omalta osaltasi varmistaa tiimin toimivuuden. Osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä, olet luotettava ja järjestelmällinen.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo upeita asiakaskokemuksia

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 13.10.2023.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

REKRYBONUS 1000€ Palveluohjaaja puhtauspalveluihin Kempele-Liminka-Muhos

90440 Kempele
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti