Skip to main content

Etsimme Lahden työllisyyspalveluihin osaavaa ja innostunutta PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan rakentamaan uudistuvia työllisyyspalveluja.

Lahden kaupungin työllisyyspalvelut tulevat uudistumaan, kun valmistaudumme tulevaan muutokseen (TE2024), jossa työllisyyden hoidon palvelut siirtyvät valtiolta kunnille vuoden 2025 alussa. Lahden kaupunki tulee toimimaan työvoimaviranomaisena. Lahden seudun viiden kunnan yhteinen työllisyyden kuntakokeilu päättyy määräaikaisena 31.12.2024.

Lahden työllisyyspalvelut etsii palvelupäällikköä vakituiseen virkasuhteeseen johtamaan ja kehittämään uudistuvia työllisyyspalvelujen henkilö- ja yritysasiakaspalveluita yhdessä työllisyyspalvelujen johdon kanssa. Työllisyyspalvelujen uusi organisaatio täsmentyy syksyn 2024 aikana, jolloin myös tehtävän vastuut täsmentyvät.

Palvelupäällikön tehtävänä on johtaa ja kehittää työllisyyspalvelujen uudistuvaa palvelutuotantoa vastuualueensa osalta vastaamaan uudistuksen tavoitteita. Työllisyyspalveluihin rekrytoidaan toinen palvelupäällikkö vahvistamaan työllisyyspalvelujen tuloksellista johtamistyötä. Tehtävänä on siis uudistuvan työllisyyspalvelun asiakaspalvelutuotannon johtaminen ja kehittäminen TE2024-uudistukseen valmistumisessa ja uudistuksen jälkeen, eritoten laajenevien prosessien näkökulmasta. Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu myös esihenkilötehtäviä asiakaspalveluyksikön tiimipäälliköille. Palvelupäällikkönä vastaat myös työllisyystoimien vaikuttavuudesta, työllisyystoimien seurannasta, arvioinnista ja raportoinnista. Osallistut myös ohjaus- ja kehittämisryhmiin sekä viestit aktiivisesti niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tämän lisäksi sinulla pitää olla vahvaa työllisyysasioiden käytännön osaamista vähintään 5 vuoden ajalta sekä esihenkilö- ja johtamiskokemusta vähintään 3 vuoden ajalta.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta erinomaiset yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömiä. Hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon lisäksi myös hyvästä englannin ja ruotsin kielen taidosta on etua.

Lisäksi luemme eduksesi aikaisemman kokemuksen
- työllisyyspalveluita ohjaavan lainsäädännön soveltamisesta
- asiakaslähtöisten palveluprosessien rakentamisesta ja uudistamisesta
- muutosjohtamisesta
- henkilöstösuunnittelusta tai -rekrytoinnista
- asiakastietotietojärjestelmien hyödyntämistä osana johtamista (tiedolla johtaminen)

Ennen kaikkea olet tiimipelaaja, asioiden ratkoja ja we can do -asenteella toimija. Edistät toiminnallasi henkilöstön tiimiytymistä, hyvää esimiestyötä sekä verkosto-, työnantaja-, oppilaitos-, sote- ja muuta sidosryhmäyhteistyötä.

Tehtäväkohtainen palkka on 4 800 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen vuosisidonnainen lisä. Virkaan valittavan on toimitettava hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Odotamme hakemustasi Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään perjantaina 3.5.2024 klo 12.00. Mahdolliset haastattelut pidetään Lahdessa 15.5. - 16.5.2024.

Tervetuloa tutustumaan työntekijöidemme arkeen. Tällaista on olla töissä Lahden kaupungilla!

https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/tyontekijatarinoita/

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/
https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut-kuntakokeilu/

Yhteystietomme

Yhteydenotot 25. - 26.4.2024 klo 12-14 tai 2.5.2024 klo 12-14 työllisyyspalvelujohtaja Taisto Tuominen, [email protected], p. 044 482 6976

Tietoa organisaatiosta

Lahti on kaupungin kokoinen kaupunki, joka pysyy liikkeessä ja luo tulevaisuutta.

Meillä saat tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voit itse vaikuttaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Meillä työn ja perhe-elämän yhdistäminen on joustavaa.

Lahti on yliopistokaupunki ja kansainvälisesti tunnettu ympäristökaupunki. 120 000 asukkaan kaupungissa arki on sujuvaa, palvelutarjonta on runsasta ja luonto alkaa etuovelta. Luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja monipuoliseen tapahtumatarjontaan on helppo ihastua.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Sijainti
Aleksanterinkatu 24 B
15140 Lahti

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelupäällikkö

Lahti
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti