Skip to main content

Palveluvastaava

Tervetuloa meille Espoon pitkäaikaishoitoon. Olemme valmiina kehittämään yksiköidemme johtamisrakennetta tavoitteena vastata työelämän monimuotoisuuteen laadukkaalla ja läsnäolevalla henkilöstöjohtamisella sekä kehitysmyönteisellä asenteella varmistamaan palvelumme hyvää laatua asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

Palveluvastaavana toimit noin 30 työntekijän lähiesihenkilönä monimuotoisessa yksikössämme. Osallistut toiminnan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä toisen palveluvastaavan sekä palveluesimiehen kanssa. Vastaat yksikön päivittäisestä asiakas- ja toimintalähtöisestä organisoinnista ja työnjaosta siten, että asiakkaiden toimintakykyä edistetään yhdessä moniammatillsen tiimin kanssa. Tärkeä osa tehtävääsi on työntekijöiden ohjaaminen toiminnan toteuttamiseen käytännössä. Tehtäviisi kuuluu työvuorosuunnittelu ja lyhytaikaisten sijaisten hankinta sekä vuosilomasuunnittelu yhteistyössä palveluvastaava -kollegan ja palveluesimiehen kanssa. Toimit palveluesimiehen tukena tehtävässäsi ja tarvittaessa tämän sijaisena oman tehtäväsi ohella.

Tule muutoskykyiseen ja iloiseen joukkoomme palveluvastaavaksi edistämään Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön toimintaamme, joka perustuu arvoihin: asukaslähtöisyys, oikeudenmukaisuus ja vastuullinen edelläkävijyys. Tehtävään valittu sitoutuu noudattamaan työpaikan Näin me toimimme-pelisääntöjä.

Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön tavoitteena on edistää asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollisuuksia asua kotona. Kriisitilanteessa olevat asiakkaat otetaan aina vastaan ympäri vuorokauden. Talossa on neljä eri tiimiä, kaksi per kerros. Tiimeissä on 13-15 asiakasta, jotka ovat iäkkäitä ja monisairaita espoolaisia asiakkaita. Auroranmäen toiminta perustuu asiakkaan, hänen läheistensä ja sekä yksityisen että kunnallisen palveluverkoston tiiviiseen yhteistyöhön. Alakerrassa, Jalava -tiimissä, on Espoon sairaalan jatkokuntoutusasiakkaita ja kaikissa muissa tiimeissä on pääsääntöisesti erilaisia kriisiasiakkaita, jotka voivat tarvittaessa tarvita esim. suljettuja ovia. Meillä on täällä apuna moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat hoitajat, lääkärit, palveluohjaaja, fysioterapeutit ja toimintaterapeutti.

Työpaikan nimi ja osoite: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö, Auroranmäki 6
Työaika: Yleistyöaika, 38,15min/ viikko.
Tehtävä on vakinainen.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 10§:n mukainen pätevyys. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä ja Titania työvuorosuunnittelusta. Mielellään ruotsinkielen taitoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: Palveluesimies Marjo Laurikainen, p. 0468772019, [email protected],
Palvelupäällikkö Minna Partanen-Björk, vain sähköpostitse, [email protected]
Työpaikan osoite: Auroranmäki 6, 02940 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3035,41€/kk
Työ alkaa: 26.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1161-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 27.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11534347

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti