Skip to main content

Pedagoginen asiantuntija

Sinustako centrialainen? Olemme korkeakouluna se hieman erilainen mutta itseensä täysillä luottava tyyppi, oman polkunsa kulkija. Centria on 4000 opiskelijan ja yli 350 asiantuntijan monialainen organisaatio, jonka juuret ovat alueella ja välittävässä työyhteisössä, mutta siivet laajalla kansainvälisissä verkostoissa. Vastuullisen, ahkeran ja aidosti välittävän asenteemme ansiosta meitä kehuttu maan joustavimmaksikin korkeakouluksi.
Haemme nyt pedagogista asiantuntijaa (erityisasiantuntija) vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.
Pedagogisena asiantuntijana osallistut opetuksen kehittämiseen sekä olet mukana luomassa ja pilotoimassa uusia pedagogisia malleja yhdessä opettajakuntamme kanssa. Toimit myös opettajien tukena ja sparraajana Centrian opetuksen pedagogisessa toteuttamisessa. Yhdessä kehittämisen tiimin kanssa suunnittelet erilaisia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia sekä koordinoit niiden toteuttamista. Osallistut aktiivisesti myös opetussuunnitelmatyöhön.
Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa , pedagogista pätevyyttä sekä tehtävien vaatimaa kokemusta ja osaamista.
Arvostamme ymmärrystä digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, opetussuunnitelmatyöstä ja pedagogisesta muotoilusta sekä monimuotopedagogiikan tuntemuksesta. Olet ratkaisukeskeinen, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä vahvaa näyttöä osaamisen kehittämisen johtamisesta ja ratkaisukeskeisestä otteesta . Katsomme eduksi, jos sinulla on korkeakoulukentän tuntemusta, hankeosaamista tai digitaalisten opetusympäristöjen osaamista.
Työ tapahtuu pääsääntöisesti Kokkolan kampuksella, mutta myös Pietarsaaren ja Ylivieskan kampuksilla. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.
Lisätietoja
Palkkaus Sivista ry:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti.
Hae viimeistään 2.5.2024 klo 16:00 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.centria.fi/rekry
Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa opetuksen johtaja Jari Isohanni (puh. 040 669 0690, [email protected]) tai vararehtori Jennie Elfving (puh. 0400 903 929, [email protected]).
Olemme työpaikka suurella sydämellä! Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, koko Centria voi hyvin. Vaikka olemme panostaneet erityisesti hyvinvointietuihin, laadukkaisiin työterveyspalveluihin ja hyvään johtamiseen, on kaiken toiminnan ytimessä aina mielekäs työ. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen, vapaus ja välittäminen, rohkeus ja kokeileminen tekevät Centriasta työpaikan suurella sydämellä. Meille yhdenvertaisuus, avoimuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin ja kasvamaan omalla urapolullaan

Työpaikan osoite: Talonpojankatu 2, 67100 Kokkola
Työ alkaa: 31.07.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.05.2024 13:13
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/d7f10c59-f...
Ilmoitus jätetty: 08.04.2024 16:14
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d7f10c59-fe19-4bb4-a2fd-f08f687b82ac

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti