Skip to main content

People & Office Specialist

Etsimme People & Office Specialistia asiakkaallemme Floviolle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Flovion toimitilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä toimistolla, vaikka tehtävässä onkin osittainen etätyömahdollisuus. Toivomme, että pääsisit aloittamaan tehtävässä kesäkuussa, tai viimeistään elokuun aikana. Flovio on tunnustettu prosessien kehittämiseen erikoistunut konsultointi- ja ratkaisutalo. Autamme asiakkaitamme kehittämään ja parantamaan prosesseja henkilöstö- ja asiakaskokemus sekä taloudellinen tehokkuus huomioiden.

Palvelujamme käyttävät palvelu- ja tuoteyritykset laajasti yli toimialojen, myös julkisen sektorin toimijat. Meidän uniikki osaamisemme erityisesti palvelu-, asiantuntija- ja suunnitteluprosessien kehittämisestä tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden sekä nopeisiin tuloksiin että uusien kyvykkyyksien rakentamiseen.

Menetelmät ja työkalut ovat toki tärkeitä prosessien kehittämisessä ja meillä Floviossa arvostetaan myös teoriaosaamista korkealle. Lean, Palvelumuotoilu, Prosessijohtaminen ja Laatujohtaminen tarjoavat hyviä viitekehyksiä, joiden avulla toimintaa ja prosesseja voi kehittää.

Me Floviossa haluamme tarjota asiakkaalle mahdollisuuden erilaistua ja polun pysyvään muutokseen. Se edellyttää usein myös uuden innovointia, yhdistelyä ja räätälöintiä. Tutustu meihin tarkemmin täältä: https://www.flovio.fi/

Millaiset työtehtävät odottavat työpöydälläsi?

People & Office Specialistin tehtävässä tulet toimimaan toimistomme sydämenä ja johtomme tärkeänä tukena. Tehtävässäsi varmistat, että kaikilla Flovion työntekijöillä on erinomaiset työolosuhteet ja päivittäiset toiminnot toimivat saumattomasti. Olet myös merkittävässä roolissa Flovion johdon tukena, auttaen heitä mm. tapahtumajärjestelyissä, aikataulujen hallinnassa ja taloushallinnan tehtävissä.

Tehtäväsi tulee pitämään sisällään myös erilaisia HR:n, hallinnon ja taloushallinnon tehtäviä. Tulet esimerkiksi avustamaan rekrytoinneissa sekä tukemaan työsuhdeasioissa (mm. resurssisuunnittelu ja palkanmaksu). Tehtäväsi sisältää myös erilaisia hallinnollisia vastuita, kuten laskujen käsittelyä ja hyväksyntää. Pääset osallistumaan myös erilaisiin projekteihin, kuten toimitilojen uudistamiseen ja (koulutus)tapahtumien järjestämiseen.

Raportoit tehtävässä yrityksen COO:lle. Työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä Flovion johtoryhmän sekä kaikkien reilu 25 toimihenkilön kanssa.

Rooli on kokonaan uusi ja edessä on matka, jota kukaan muu ei ole aiemmin tehnyt. Tehtävä voi siis muovautua ja kehittyä osaamisesi ja toiveidesi pohjalta. Pääset tehtävässä omalla toiminnallasi varmistamaan sen, että Flovion menestystarina Suomessa ja lähitulevaisuudessa kansainvälisesti!

Mitä odotamme sinun tuovan mukanasi?

Joukkoomme istuisi parhaiten toimeen tarttuva ja aikaansaava henkilö, jolle monien lankojen pitely käsissä on mieluisaa ja tuttua. Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi järjestelmällinen, tarkka ja itsenäinen. Myös joustavuus ja yhteistyökyky on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista, sillä työssä toimitaan tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Jos nautit muuttuvassa työympäristössä työskentelemisestä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tässä tehtävässä arvostamme edellisten lisäksi:

  • Relevanttia koulutustaustaa
  • Usean vuoden työkokemusta johdon assistentin tai haastavien toimistotehtävien parista
  • Vahvaa ymmärrystä HR:n ja taloushallinnon prosesseista
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielitaitoa
  • Hyviä IT-taitoja

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja kerryttämään arvokasta kokemusta erilaisista HR:n, hallinnon ja taloushallinnon tehtävien parista. Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet ohjata työtäsi ja projektejasi haluamaasi suuntaan. Saat itsenäisen ja vastuullisen työkuvan, jossa pääset ottamaan vastuuta tehtävistäsi sekä projekteistasi.

Pääset myös osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa tehdään töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Floviolla töitä tehdään matalahierarkisessa ja innovatiivisessa kasvuyhtiössä.

Tehtävän lopullinen palkkaus tulee muovautumaan valitun henkilön kokemuksen ja taustan perusteella. Palkka tässä tehtävässä asettuu n. 3000–3500 €/kk välille.

Heräsikö mielenkiintosi?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja koet olevasi valmis uusiin haasteisiin, odotamme kiinnostuneina hakemustasi! Voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksen urasivustomme kautta. Hakuaikaa on su 19.5. saakka, mutta ei kannata aikailla, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Anna Hedman. Annan tavoitat numerosta +358444910638 tai sähköpostitse [email protected]. Anna on parhaiten puhelimitse tavoitettavissa to 2.5. klo 10–11 ja ke 8.5. klo 13–14 välisenä aikana.

Tietosuojasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten toimitathan hakemuksesi järjestelmämme kautta.

Hae paikkaa viimeistään 19.05.2024 20:59 mennessä.

Flovio Oy

Flovio on tunnustettu prosessien kehittämiseen erikoistunut konsultointi- ja ratkaisutalo. Autamme asiakkaitamme kehittämään ja parantamaan prosesseja henkilöstö- ja asiakaskokemus sekä taloudellinen tehokkuus huomioiden.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

People & Office Specialist

Barona HR
Espoo
Helsinki
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti