Skip to main content

Personal Trainer Martinlaaksoon

Oletko energinen, itsenäinen ja myyntitaitoinen urheilualan ammattilainen? Jos nautit sosiaalisista kohtaamisista ja sinulla on aito halu auttaa ja tarjota asiakkaille parasta valmennusta, meillä on sinulle paikka avoinna! Haemme Personal Traineria Vantaan Martinlaakson kotoisaan kuntosaliin, liity mukaan sporttiseen tiimiimme!

Keitä me olemme?


Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on sporttinen ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme heille vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Työ Personal Trainerina


Fitness24sevenin Personal Trainerina olet tärkeä osa organisaatiotamme. Personal Trainerimme tuovat iloa ja hyvää asiakaspalvelua kaikille, mutta antavat myös osaamista ja ammattitaitoa tiimiimme. Taidoillasi ja tiedoillasi varmistat asiakkaille laadukkaan tavan saavuttaa fyysistä ja terveydellistä menestystä. Työpäiväsi koostuvat henkilökohtaisesta valmennuksesta yksilöille ja pienryhmille, asiakastapaamisista, eri valmennuksien suunnittelusta ja oman työsi seuraamisesta annettujen mittareiden mukaisesti. Isossa osassa Personal Trainerin työtä on myös myynti ja itsemarkkinointi, joiden avulla mahdollistat oman asiakaskuntasi kasvattamisen.

Personal Trainerin työsopimus on täyspäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunnit vaihtelevat ja työaika on suunniteltavissa asiakastapaamisten pohjalta. Työpaikkana toimii Vantaan Martinlaakson kuntosali. 

 

Odotamme sinulta

Työskentelyä yrityksen kasvona
Alan koulutusta ja kokemusta kuntosaliharjoittelusta
Tietämystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, mukaanlukien ravitsemuksesta ja palautumisesta
Vastuuntuntoa jäsenten viihtyvyydestä sekä kannustusta positiivisella asenteella
Itsenäistä työskentelytaitoa
Myyntiorientoisuutta sekä rohkeutta itsemarkkinointiin 

 

    Meillä saat

    Fitness24Sevenin kuntosalijäsenyyden sekä työntekijä-alennuksen tuotteista
    Yrityksen tuen työhösi, ei yrittäjyyden huolia. Tehtävä on työsuhteinen
    Vapauden suunnitella omat työaikasi
    Etenemismahdollisuudet yrityksessä
    Laajat jatkokoulutukset asiakaspalvelu- ja liikunta-alalta
    Työterveyshuollon
    Monipuolisen työn mahtavassa tiimissä

    Sinullekko?

    Jos olet energinen, asiakaslähtöinen urheilualan ammattilainen, joka on rohkea myymään omaa ammattitaitoaan, olet juuri etsimämme henkilö. Tähän työtehtävään vaadimme Personal Trainer sertifikaatin, aikaisempi työkokemus sekä muu liikunta-alan kokemus on plussaa. Personal trainerilta velvoitamme suomen kielen taidon perusteita (A2.2-B1). Haku on auki 26.5.2024 saakka. Haethan kuitenkin heti, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti