Fitness 24 Seven Oy

Fitness 24 Seven Oy
Mäkelänkatu 91
00610 Helsinki

Tietoa yrityksestä

Fitness24Seven on yksi Suomen suurimmista kuntosaliketjuista ja avaamme kovalla tahdilla uusia saleja ympäri Suomen. Haemme joukkoomme energisiä työntekijöitä moniin eri rooleihin – hae mukaan!

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille iso ylpeyden aihe. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Meillä pääset osaksi viihtyisää ja rentoa työyhteisöä, jossa työntekijöistä välitetään aidosti. Haluamme mahdollistaa liikkumisen kaikille ihmisille; tule tekemään kanssamme tätä arvokasta työtä!

Vuonna 2003 Fitness24Sevenin perustaja ja omistaja Christian Ask avasi ensimmäisen kuntosalin Ruotsin Malmöön Henrik Smithsgatanille, ja nyt 20 vuotta ja yli 260 salia myöhemmin, toimimme jo 5 eri maassa yli 2000 työntekijän tiimillä! Vuonna 2012 avasimme ensimmäisen Suomen salimme Vantaan Martinlaaksoon.

Me Fitness24Sevenillä haluamme edistää jäseniemme terveyttä heidän ehdoillaan. Me uskomme, että parhaan treenin saa aikaiseksi silloin, kuin sinulle sopii, joten salimme ovat auki 24/7 ja yhdellä kortilla pääset treemaanaan kaikille saleille, lompakkoa hellivällä hinnalla. Näillä arvoilla olemme kasvaneet Suomen suurimmaksi kuntosaliketjuksi ja pyrimme aina kehittämään liiketoimintaamme, jotta voimme tarjota sinulle erinomaisen treenikokemuksen. 

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Hyvinvointi ja kauneudenhoito

Osoite

Mäkelänkatu 91
00610 Helsinki