Skip to main content

Personal Trainer yrittäjä

PERSONAL TRAINER

Kutsumme sinut liittymään yrittäjäksi huippuosaajiemme joukkoon! Fressin toiminnan uudistuessa ja palveluiden laajentuessa etsimme lisävahvistuksia joukkoomme.

Yrittäjänä Personal Trainerin tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus suunnitella ohjaukset yksilöllisesti. Pääset valmentamaan monipuolisesti erilaisia ja eri-ikäisiä asiakkaita. Työhösi kuuluu olennaisesti asiakashankintaa, jossa voit hyödyntää Fressin laajaa asiakasrekisteriä.

Mitä tarjoamme

Työskentely tapahtuu prosenttiperusteisella yrittäjämallilla. Työtiimissäsi sinua tukevat energiset ja positiiviset hyvinvointialan ammattilaiset, jotka tekevät työtään intohimolla ja hyvällä huumorilla. Pääset työskentelemään energisessä työympäristössä, jossa liikunta on kaikille sydämenasia. Saat tueksesi Fressin kollegat sekä kattavat tilat monipuoliseen valmentamiseen. Fressi tukee sinua markkinoinnissa ja voit myös kehittää osaamistasi Fressi Akatemian koulutusten avulla. Lisäksi saat treenioikeuden kaikille Fressin saleille.

Odotamme sinulta

Onnistuneen asiakaskokemuksen varmistamiseksi etsimme Personal Traineria, joka nauttii saadessaan työskennellä ihmisten parissa. Nautit itsekin aktiivisesta elämäntavasta ja haluat innostaa myös muita ihmisiä liikunnan pariin. Odotamme sinulta koulutusta henkilökohtaisen valmentajan työhön tai halua kouluttautua valmentajaksi. Lisäksi tehtävässä menestymiseksi tarvitaan yrittäjähenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

    Jos siis olet ulospäinsuuntautunut, asiakaslähtöinen persoona ja oma-aloitteisuus kuvastaa sinua, olet etsimämme ammattilainen!

    Huomiothan, että haku on nyt auki seuraaviin keskuksiin: Fressi Leppävaara, Fressi Mikkeli, Fressi Myyrmäki, Fressi Oulu Heikinkatu & Fressi Kuopio (Kauppakatu, Lippumäki). Kirjoitathan hakemustekstiin, mikä keskus olisi sinulle paras työkohde.

    Ota yhteyttä

    Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi 1.4.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.

    Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Jonna Salonen 040 674 8334 [email protected]

    Tule osaksi energistä Fressin toimintaa ja rakenna oma menestystarinasi Personal Trainer yrittäjänä! 

    Kiitos hakemuksestasi.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti