Skip to main content

PHP-ohjelmistokehittäjä

Rantalainen -konserniin kuuluva Cilron Oy on jo yli 15-vuoden ajan kehittänyt pohjalaisella periksiantamattomuudella yhtä markkinoiden kehittyneintä työajanseurantapalvelua - Ontime. Lisätietoja palvelusta www.ontime365.fi

Rantalainen on Suomen johtava talous- ja palkkahallintoalan asiantuntijaorganisaatio ja kasvumme jatkuu niin kotimaassa kuin kansanvälisestikin. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 60 eri toimipisteellä Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme kaikenkokoisten asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palvelut jo yli 1 700 asiantuntijan voimin. Tutustu meihin tarkemmin sivuillamme.

Kasvumme jatkuessa haemme nyt Rantalaisen Cilron kasvuyhtiöön kokenutta PHP-ohjelmistokehittäjää!

Ohjelmistokehittäjänä tehtäviisi kuuluu Ontime-ohjelmiston kehittäminen yhdessä asiantuntevan ja innovatiivisen tiimin kanssa. Osaamisesi karttuessa pääset myös ottamaan vastuun uudesta työvuorosuunnitteluun liittyvästä laajennusosasta. Tässä tehtävässä työskentelet mielenkiintoisen ja kasvavan palvelun parissa. Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kehitämme palveluitamme pitkäjänteisesti.

Suurin osa tiimistämme on Kokkolan seudulla, jossa myös palvelumme juuret ovat. Työskentelemme kuitenkin pääasiassa etänä ja sijaintisi voi olla missä päin Suomea tahansa. Voit halutessasi työskennellä myös sinua lähimpänä olevalla Rantalaisen toimipisteellä.

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ohjelmistokehityksestä ja omaat useamman vuoden kokemuksen PHP ohjelmointikielestä. Olemme tuotteistaneet pitkälle mm. TES-tulkintoja, erilaisia työaikaan liittyviä käsittelysääntöjä sekä pitkälle vietyjä automaatioita ja integrointeja eri järjestelmien välille. Arvostamme, jos tietoturvaan ja versiohallintaan (Git ja Docker) liittyvä kehitystyö on sinulle tuttua. Ehkä myös tietokannat, jQuery, Bootstrap, PHP famework tai Linux. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata valmiiksi vaan tuemme sinua myös osaamisesi kehittämisessä.

Tässä tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi englannin ja ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen osaavassa ja rennossa porukassamme. Palvelua on pitkäjänteisesti kehitetty jo yli 15 vuotta ja nyt pääset viemään eteenpäin uutta työvuorosuunniteluun liittyvää laajennusta. Tiimissämme tuemme toinen toisiamme ja meillä on hyvä tekemisen meininki sekä avoin ilmapiiri!

Rantalainen on vakaa, kotimainen ja vauhdilla kansainvälistyvä työnantaja. Saat meillä jatkuvat koulutusmahdollisuudet, asiantuntevan organisaation sisäisen tuen työhösi ja nykyaikaiset työvälineet, kuten sähköpöydän etätyöskentelyyn. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja elämän muiden osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Tavoitteemme on olla alamme paras työpaikka nyt ja tulevaisuudessa! Rantalaisella sinua odottavat iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit sekä hyvä työympäristö ja reilu arvomaailma. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi, olethan yhteydessä meihin! Lisää tehtävästä kertovat liiketoimintajohtaja Petri Pekki (0400 768 801, [email protected]) ja Ontime tuotepäällikkö Joni Hagnäs (0400 388 383, [email protected]).

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

PHP-ohjelmistokehittäjä

Suomi
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 13.05.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti