Skip to main content

Senior Full Stack -kehittäjä

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Autamme asiakkaitamme digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä toteuttamalla juuri asiakkaidemme tarpeisiin sopivia ratkaisuja viisaasti ja vastuullisesti. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani sekä halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa.

Tällä hetkellä joukoissamme työskentelee jo 400 osaavaa IT-alan ammattilaista, mutta kasvun mahdollistamiseksi etsimme jälleen uusia työkavereita ohjelmistokehityksen pariin osaksi Digipalvelut-yksikköämme.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Etsimme sinua, jolle on kertynyt jo vähintään viiden vuoden kokemus ohjelmistokehityksen parista. Tässä roolissa työskentelet osana suuremman hankkeen ohjelmistokehitystiimiä. Projekteillamme on suuri vaikutus suomalaisten arkeen ja tyypillisesti hankkeillamme onkin laaja yhteiskunnallinen merkitys. Työnantajana haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset työkalut osaamisesi ja asiantuntijuutesi kehittämiseksi.

Teknologiakattauksemme on varsin laaja ja kannustammekin asiantuntijoitamme myös uusien teknologioiden opetteluun. Edellytämme kuitenkin aikaisempaa kokemusta joistain seuraavista teknologoista tai alustoista:

- TypeScript, Node.js

- React

- AWS tai Azure

- SQL, relaatiotietokannat

Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen seuraavista:

- Java (Java EE, Spring Framework)

- C/C++

- Angular

- Python

- OCI

Vankan ohjelmistokehitysosaamisen lisäksi tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomen kielen osaamista. Toimintamme keskiössä on auttaa niin toisiamme kuin asiakkaitamme menestymään, joten tukenasi toimii ammattitaitoinen sekä kannustava tiimi.

Haluamme panostaa osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen ja työajastasi 6% on varattu osaamisen kehittämiselle. Tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden alan arvostettujen sertifikaattien suorittamiseen sekä erilaisiin koulutuksiin. Halutessasi roolia on mahdollista muovata myös omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti ja voit laajentaa osaamistasi esimerkiksi arkkitehdin rooliin.

Mitä tarjoamme?

Netumilla haluamme tehdä arkesi mahdollisimman mielekkääksi ja toivommekin, että viihdyt kanssamme mahdollisimman pitkään. Tarjoamme sinulle laajan etätyömahdollisuuden ja työtä meillä tehdään joustavasti niin kotitoimistoilta kuin viihtyisiltä konttoreilta käsin. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Porissa, Hämeenlinnassa, Oulussa sekä Kuopiossa. Työhyvinvointiisi panostamme kattavin henkilöstöeduin. Käytössäsi on laaja työterveyshuolto sekä vakuutusedut, kuten työkykyvakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Lisäksi tarjoamme lounas-, virkistys-, polkupyörä- sekä työmatkaedun. Työsi sujuvuus on meille tärkeää ja saat käyttöösi modernit työvälineet sekä puhelinedun.

Työilmapiiri on meille kunnia-asia ja järjestämme vuosittain useita hauskoja tapahtumia niin tiimien kesken kuin koko yhtiönkin voimin. Auttamiskeskeinen kulttuurimme tukee oppimista myös toisiltamme ja toivommekin, että myös omalta osaltasi olet avulias ja positiivinen työkaveri.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja rekrytoinnistamme antaa rekrytoijamme Minna Hänninen, puh. 040 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi.

#LI-remote

Yhteystiedot: Minna Hänninen
Rekrytoinnit
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/fa44dbca-4...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 15:05
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fa44dbca-4eeb-457d-9830-fc97e6387253

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior Full Stack -kehittäjä

Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 26.04.2024

Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti