Skip to main content

Etsimme asiakkaallemme porrassiivoojaa Nokian alueen kohteisiin.

Työn kuvaus

Tarjolla vakituinen porrassiivous tehtävä Nokialla, mutta myös Pirkkalasta löytyy kohteita. Työt alkavat joustavasti klo 06-08 välillä ja työpäivä alkaa asiakkaan hallilta Nokialta ja päättyy myös sinne. Päivän aikana kierretään sama lenkki ja kohteiden välillä liikutaan omalla autolla, josta maksetaan km korvaukset. Koeajan jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Odotamme sinulta

Omatoimisuutta ja ahkeruutta. Aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksesi, mutta ei pakollista, koska työhön perehdytetään.

Tarjoamme

Työt alkaisivat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus määrittyy Kiinteistöpalvelualojen TES:mukaan

Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat Niilo Evikoski, 040 580 2868, [email protected].

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden-, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Yhteystiedot: Niilo Evikoski, 040 580 2868, [email protected]
Työpaikan osoite: Nokia, 37150 Nokia
Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 10.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2cd99a07-4...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 09:25
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2cd99a07-4690-4c06-ae18-9cb42bbe6947

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Porrassiivooja

Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
37100 Nokia
Pirkanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti