Skip to main content

Production Engineer, Metal

Company description:

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Olemme Fortumissa sitoutuneet rakentamaan monimuotoisia tiimejä, joissa jokainen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

 

Fortum Recycling & Waste

Fortum Recycling & Waste johtaa muutosta kohti materiaalien vallankumousta luomalla uusia kierrätysratkaisuja. Ongelmien ratkaiseminen on osa sisintämme ja missiomme on muuntaa jätevirrat välttämättömiksi raaka-aineiksi. Ratkaisemme asiakkaidemme haastavimmat ympäristö- ja jäteongelmat ja mahdollistamme siten materiaalien kierron.

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnalla on toimintaa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Ruandassa. Toimintamme koostuu ympäristöjätehuoltopalveluista, tavanomaisten ja ongelmajätteiden käsittelystä sekä voimalaitosten kunnossapito-osaamisesta sekä materiaalien kierrätyspalveluista. Materiaalienkierrätyspalvelumme kattavat ratkaisut niin akkuihin, muoviin, metalleihin kuin myös tuhkaan ja kuonaan.

Job description:
 

Työnkuvasi

Haemme tuotantoinsinööriä metallin kierrätysliiketoimintaan Ikaalisten toimipisteellemme. Tuotantoinsinöörinä toimit Ikaalisen metallikierrätysyksikön päällikön tukena vastaten tuotannon tehokkuuden kehittämisestä, tuotannonsuunnittelusta sekä kehitysprojekteista. Tehtäviisi kuuluvat myös tuotannon laatuun sekä turvallisuuteen liittyvät toimenpiteet ja niiden kehittäminen. 

Tuotantoinsinöörin tehtävässä työskentelet yhteistyössä Ikaalisen yksikön henkilöstön lisäksi kierrätysliiketoimintaa tukevien toimintojen ja asiantuntijoiden kanssa. 

 

Odotamme sinulta

Menestyäksesi tuotantoinsinöörin tehtävässä sinulla tulisi olla jonkin verran kokemusta metallin ja raudan kierrätysliiketoiminnasta sekä tekninen koulutus (Ins., AMK).

Teet mielelläsi yhteistyötä erilaisten henkilöiden kanssa sekä olet hyvä ja aktiivinen viestinnässäsi. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että asioiden edistäminen ja kehitysprojektien johtaminen ovat vahvuuksiasi. 
Tuotantoinsinöörin tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän metallin kierrätyksen parissa ja mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi kehittyvällä alalla. Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä asiantuntevien kollegojen kanssa.
Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa.    

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi (CV + saatekirje) sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Manager, Ikaalinen Metals Sami Leppänen +358505642435 ja Operations Director Petri Virtanen +358500971771.  
Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 2.6.2024. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. 

 

Salary To define
 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Production Engineer, Metal

39500 Ikaalinen
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti