Skip to main content

Projektanställning som utredare/administratör

Ålands Idrott vill vara en stödfunktion i föreningsadministration och -utveckling åt sina 70 medlemsorganisationer så att tillräckligt med tid och ideella krafter finns till föreningsverksamheten.

Som projektanställd utredare/administratör är din främsta arbetsuppgift att genomföra en utredning som kartlägger medlemmarnas behov av service/hjälp. Du arbetar fram förslag på hur denna service på bästa sätt kan organiseras. Förmåga att knyta kontakter för att inhämta information krävs.

I arbetsuppgifterna ingår också att utföra och effektivisera administrativa uppgifter på kansliet, t.ex. forma rutiner, mallar och checklistor. Du är också behjälplig med den ekonomiska uppföljningen av olika verksamheter.

Du behöver kunna planera och genomföra en utredning som svarar på frågeställningarna samt jobba lösningsorienterat. Administrativa färdigheter är ett måste. Utbildning i ekonomi är en fördel i arbetet liksom erfarenhet av att jobba med projekt. Vi förväntar oss initiativ- och organisationsförmåga.

Det finns viss flexibilitet i arbetsupplägget beroende på vilka kvalifikationer sökanden besitter.

Ålands Idrottsförbund r.f. är takorganisation för den åländska idrottsrörelsen. Förbundets syfte är att stöda medlemmarnas arbete, företräda medlemmarna i gemensamma angelägenheter såväl inom som utom regionen samt att arbeta för den ideella idrotts- och motionsrörelsens utveckling på Åland. Ålands Idrottsförbund r.f. ansvarar till stora delar för fördelningen av landskapsmedel till idrottsrörelsen.

WWW-osoite: http://www.alandsidrott.ax
Yhteystiedot: Jenna Gestranius, +3584573455928, [email protected]
Työpaikan osoite: Östra Esplanadgatan 7, 22100 MARIEHAMN
Palkkaus: enligt överenskommelse
Työ alkaa: omgående
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 16.04.2023
Jätä hakemus: [email protected]
Ilmoitus jätetty: 15.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11887563

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektanställning som utredare/administratör

Ålands Idrottsförbund
Maarianhamina
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti