Skip to main content

Projekti-insinööri, Bevenic Oy

Oletko projektiosaaja, joka haluaa työskennellä innovatiivisessa työyhteisössä laadukkaiden ja vastuullisten elinkaaripalveluiden parissa? Haemme Bevenic Oy:lle Helsinkiin käytännönläheistä projekti-insinööriä vastamaan nimetyn palvelualueen toimitus- ja tuotekehitysprojekteista. Tehtävässä rekrytoidut Bevenicin palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering.

Projekti-insinöörinä päätehtäväsi on vastata asiakasviestinnästä ja -yhteistyöstä projektien tiimoilta. Olet tärkeä linkki asiakkaalle sekä tuotekehitykseen ja tuotantoon. Vastaat mm. tilauksien kirjaamisesta järjestelmään, projektiseurannasta ja tarvittaessa muutosten viestinnästä eri osapuolien välillä ja aikatauluttamisesta. Lisäksi osallistut kehityspalavereihin. Työn keskiössä on vastuullinen, laadukas ja asiakaslähtöinen toiminta – ”extra mile” on täällä tavallinen toimintatapa. Projektit kohdistuvat pääsääntöisesti mittausteknologioihin rikastamo-/kaivosalan asiakkuuksille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta esim. sähkö-/automaatioinsinööri, koneenrakennusalan kokemus on hyödyksi
  • Tuotannon ymmärrystä, projektiosaamista ja halua oppia tuotteen teknisistä ominaisuuksista
  • Vahvoja viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä halua toimia asiakasyhteistyössä
  • Ratkaisuhakuisuutta ja myyntihenkisyyttä
  • Hyviä priorisointitaitoja
  • Työkielen tasoista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Voit olla hakemamme henkilö, jos lisäksi haluat ottaa vastuun projektin jokaisesta vaiheesta, motivoidut asiakastyytyväisyydestä ja ”hommat pysyvät hallussasi”, vaikka muutoksia tai muita yllätyksiä tapahtuisi. Arvomme luottokumppani, vastuunkantaja ja osaaja tuntuvat omiltasi.

Laatu, toimitusvarmuus ja asiakastyytyväisyys ovat meillä erinomaisella tasolla, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään näitä entisestään.

Bevenic tarjoaa sinulle innovatiivisen, palveluhenkisen ja mukavan työyhteisön, sekä teknologisesti erittäin kilpailukyiset palvelut ja tuotteet, joita kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tulet osaksi monialaista tiimiä, jossa jokainen jäsen on omistautunut luomaan ratkaisuja, jotka auttavat asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä pääset mukaan teknologian aallon harjalle, ja pääset kehittämään osaamistasi ja kasvamaan ammatillisesti. Välitämme työntekijöistämme myös tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuri- sekä työsuhdepyöräedun ja säännöllistä hierontaa. Työtehtävä vaatii päivittäin ratkaisujen etsimistä paikan päällä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hakeutua mukaan menestyvään yhteisöömme, joten lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta pian mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.

Hae paikkaa viimeistään 06.05.2024 20:59 mennessä.

Bevenic Oy

Bevenic tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja monille teollisuudenaloille. Teolliset palvelumme käsittävät laajan valikoiman sopimusvalmistuksesta tuotteiden ja toimitusketjun hallintaan sekä elinkaaripalveluihin. Osaamisemme pohjautuu elektroniikkaan, sähkötekniikkaan, mekaniikkaan, fotoniikkaan ja näiden yhdistelmiin. Bevenic-konsernin omistaa sen toimiva johto sekä suomalainen pääomasijoitusyhtiö Canelco Capital Oy. Bevenicin liikevaihto on 35 M€ ja henkilökunnan lukumäärä on 160. Yhtiö toimii viidellä paikkakunnalla: Porvoo, Helsinki, Lahti, Leppävirta ja Kuopio. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projekti-insinööri, Bevenic Oy

Bevenic Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti