Skip to main content

Projektijohtaja merituulivoiman pariin, toimipaikka sovittavissa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme! 

Uusiutuvan energian tuotantomahdollisuuksien lisääminen on osa myös Metsähallituksen strategiaa ja ilmasto-ohjelmaa. Tulevina vuosina valtion maille on rakentumassa uutta tuulivoimaa vähintään 400 megawatin edestä, ja Metsähallituksen roolina on kehittää hankkeet rakennusvalmiiksi. Metsähallituksella on jo pitkä kokemus tuulivoiman hankekehityksestä.

Haemme nyt joukkoomme kokenutta projektijohtajaa vakituiseen työsuhteeseen merituulivoiman hankekehityksen pariin kiinteistökehitys yksikköömme. Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian. 

Projektijohtajana tehtävänäsi on varmistaa projektin sujuva eteneminen ja loppuun saattaminen aina projektin myyntiin saakka. Johdat organisaatiota, teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja osallistut hankinnan sekä myynnin neuvotteluihin. Pääset työskentelemään laajan ammattilais- ja asiantuntijaverkoston kanssa, jossa tukenasi ovat sekä sisäiset, että ulkoiset sidosryhmät. 

Tehtävässä vastuullasi on:

  • Merituulivoimaprojektin hankekehityksen johtaminen sekä projektin aikataulun ja sujuvuuden varmistaminen aina puiston valmistumiseen asti.
  • Tiivis yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa (mm. hankekehittäjät, juristit, viestintä, ulkoiset konsultit, ministerit).
  • Konsulttipalveluiden hankinta, sopimusneuvotteluihin osallistuminen ja ulkoisten konsulttien johtaminen.
  • Projektiorganisaation johtaminen ja mahdolliset esimiestehtävät.
  • Hankkeen kannalta strategisten suhteiden luominen ja ylläpitäminen
  • Tuulivoimahankkeiden myyntiprosessiin osallistuminen yhdessä muun tuulivoimatiimin kanssa. 

Toivomme sinulta: 

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, OTM, DI, FM).
  • Aiempaa kokemusta tuulivoiman parista (etenkin hankekehityksen ja projektijohtamisen parista). 
  • Kokemusta laajojen projektien johtamisesta; kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia, mutta valmiutta tarttua myös yksityiskohtiin ja ongelmiin tilanteen vaatiessa.
  • Kokemusta vaativista sopimus- ja liiketoimintaneuvotteluista sekä hankinnasta.
  • Kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä ja kyky luoda strategisia suhteita. 
  • Strategista, analyyttistä ja myynnillistä otetta työhön. 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle laajan sekä haastavan tehtävän yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tehtävässä pääset johtamaan merkittävää merituulivoimahanketta ja edistämään omalta osaltasi Suomen tavoitetta olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä sekä ensimmäinen fossiilivapaa hyvinvointiyhteiskunta. Teemme töitä monityöpaikkamallilla, etä- ja lähityön yhdistäen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.  

Haethan mahdollisimman pian mutta viimeistään 9.4.2023 mennessä osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Intelligent Employmentin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Intelligent Employmentin Katri Rinta-Harri 13.3.2023 alkaen. Katrin tavoitat puhelimitse numerosta:  +358 (0) 975154111 tai sähköpostitse: [email protected] 



Hakuaika päättyy: 09.04.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektijohtaja merituulivoiman pariin, toimipaikka sovittavissa

Vantaa
Oulu
Turku
Rovaniemi
Joensuu
Jyväskylä
Hämeenlinna
Vakituinen

Julkaistu 10.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti