Skip to main content

Valokuitumyyjä Joutsaan, MPY Telecom Oy

Etsimme asiakkaallemme MPY Telecom Oy:lle valokuitumyyjää mukaan Vauhtia valokuidulla projektiin Joutsaan. Tule mukaan työskentelemän voittavan tuote- ja palvelukonseptin kanssa osana innostunutta ja osaavaa myynnin tiimiä!

Tehtävänkuva

Etsimme reippaita ja ulospäinsuuntautuneita henkilöitä aktiiviseen ja monipuoliseen myyntityöhön kuluttaja-asiakkaiden pariin. Tehtäviisi kuuluu MPY:n valokuituprojektista kertominen ja palveluiden myyminen potentiaalisille asiakkaille. Pääset osaksi vauhdilla etenevää valokuituprojektia, jossa huolehditaan toimivien nettiyhteyksien saatavuudesta MPY:n asiakkaille. Myyntiä tehdään pääasiassa asuinalueilla liikkuen, mutta potentiaalisia asiakkaita tavoitellaan myös puhelimitse sekä ständeillä kauppojen auloissa.   

Voit lukea tehtävästä lisää MPY:n valokuitumyyjien kertomana tästä linkistä!

Odotamme sinulta

  • nälkäistä otetta myyntityöhön
  • omatoimisuutta
  • reipasta ja itsenäistä työskentelytapaa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai eläkeläiselle lisätienestien hankkimiseen, sillä työ on tarvittaessa osa-aikainen. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on aluksi määräaikainen ja kestoltaan 6kk, ja työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi, asiantuntevan tiimin ympärillesi sekä laadukkaat työvälineet. Tehtävä on monipuolista myyntityötä, jonka toteuttamiseen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Omalla aktiivisuudellasi pystyt myös helposti vaikuttamaan palkkaasi, sillä kiinteän tuntipalkan lisäksi on käytössä motivoiva provisiomalli.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Piispanen +358 40 7143 492 / [email protected]. Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva ICT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksille.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Valokuitumyyjä Joutsaan, MPY Telecom Oy

19650 Joutsa
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti