Eilakaisla

Eilakaisla

Tietoa yrityksestä

Eilakaisla on yksi Suomen johtavista henkilöstöalan yrityksistä. Haluamme olla alamme laatujohtaja, joka tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Siksi rakennamme työtä elämän ehdoilla.

Yli 50 vuoden kokemuksella tunnemme yritysten kehittyvät tarpeet. Ja perheyrityksenä tunnemme työntekijöiden elämän tarpeet. Siksi osaamme yhdistää oikeat osaajat oikeisiin hommiin, olipa kyse sitten pitkästä urakehityksestä tai määräaikaisista tehtävistä.

Erityisen hyvin tunnemme asiakaspalvelun, IT-alan, myynnin ja markkinoinnin, taloushallinnon, vakuutus- ja rahoitusalan sekä teollisuuden ja logistiikan tarpeet. Sydämemme sykkii HoReCalle. Osaamme onnistuneen henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin, henkilöarvioinnit, aula- ja toimistopalvelut, muutosvalmennukset,  suorahaun sekä konsultoinnin HR-kysymyksissä.

Olemme olleet mukana jo yli 150 000 suomalaisen osaajan työuralla. Olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja laadukkaasta palvelustamme, ja tavoitteenamme on tarjota alan paras palvelukokemus. Suomalaisella asenteella – jo yli 50 vuotta.

www.eilakaisla.fi

Yritysprofiilin tyyppi: 
Henkilöstöpalvelu
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut
Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Ota yhteyttä: 

Rekrytointi Eilakaisla 

Yrityksen sijainnit