Skip to main content

Projektimyyntipäällikkö

People are our Power – Power is our business  

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä aggregaateissa.

Etsimme uutta voimaa!   

Voima muutokseen syntyy siitä, että erilaisilla ihmisillä on yhteinen tavoite. Meille se on maailma, jossa teknologia kukoistaa ja hyödyttää kaikkia eläviä. Me AGCO Powerilla suunnittelemme ja valmistamme alan huippua olevia voimantuottoratkaisuja – moottoreista varavoimageneraattoreihin. Voima muuntaa kylmän ja pimeän lämmöksi ja valoksi, ja meillä työskennellessään yksilö saa loistaa omana itsenään.

Haemme nyt Tampereen Tesoman toimipisteeseemme

Projektimyyntipäällikköä

Etsimme joukkueemme vahvistukseksi sähkövoima-alan insinööriä tai diplomi-insinööriä Power Generation liiketoiminnan projekti- ja laitemyyntiin kehittämään asiakkuuksia sekä hallinnoimaan omaa osuuttasi kaupankäynnistämme. Toimit asiakkaidesi kumppanina tarjoten heille varavoimaratkaisuja.  

Tarjoamme vastuullisen työroolin varavoimaratkaisuiden, dieselgeneraattoreiden sekä dieselpumppujen parissa. Arvostamme työkokemustasi teollisuuden vastaavista tehtävistä, tärkeintä kuitenkin on kykysi kehittyä työn vaatimusten mukaan. Asiakkaasi sijaitsevat pääosin Suomessa, mutta vastaamme omalla toimialallamme myös yhtiömme globaalista liiketoiminnasta.

Työssäsi pääset vastaamaan monipuolisesti sekä asiakkuuksiesi että omien myyntitoimitustesi hallinnasta. Toimit yhtenä avainpelaajana organisaatiossamme tiiviissä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Työssä pääset osallistumaan myös markkinoinnillisiin sekä tuotetarjontamme määrittelyyn liittyviin tehtäviin.   

Työssäsi onnistumista tukee: 

  • Hyvä yhteistyö- ja toimintakyky sekä kotimaisten että kansainvälisten kontaktien kanssa  

  • Kyky löytää ja kehittää teknisiä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita 

  • Kyky toimia organisoidusti myös paineenalaisena 

  • Taito hallita projekteja sekä muita laajempia kokonaisuuksia

  • Kyky kaupalliseen ajatteluun

  • Yleisten Office-ohjelmien hallinta. SAP-toiminnanohjausjärjestelmän kokemus on eduksi

  • Hyvä Suomen ja Englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi 

  • Matkustusvalmius lähinnä kotimaassa 

Eduksesi on myös: 

  • kyky oppia ja luoda uutta kehittyvällä energiantuotantoon liittyvällä alalla 

  • kiinnostus uusiin energiantuotantotapoihin 

Tarjoamme sinulle    

Tarjoamme sinulle tehokkaan tiimin tuen ja syvän ymmärryksen bisneksestä, jossa olemme olleet mukana jo yli 70 vuotta. Joukkueessamme kunnioitamme ja vaalimme yrityksemme tärkeitä arvoja: joukkuepeli, avoimuus, luotettavuus, omatoimisuus ja kunnioitus.     

Tarjoamme myös mahdollisuuden oppia lisää, kehittyä työn mukana ja viihtyä hyvässä porukassa niin kansainvälisesti kuin paikallisesti. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työpisteiden ergonomian, työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.6.2023. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian mukaan!    
Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kari Mettälä numerossa +358408421996. 

AGCO Power vaikuttavuus

AGCO Power synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

AGCO Power synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for AGCO Power

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AGCO Power Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti