Skip to main content

Projektinhoitaja, kiinteistöautomaatio, Caverion

Caverion Suomi, Tampere

Oletko kiinnostunut kehittämään Suomen kiinteistöjen energiatehokkuutta ja ihmisten hyvinvointia älykkäissä ja kestävissä rakennetuissa ympäristöissä? Haluatko ottaa vastuuta kattavasta kokonaisuudesta sekä projektien läpiviennistä? Etsimme projektinhoitajaa vastaamaan automaation projekteista Pirkanmaan alueella. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusin vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tässä tehtävässä vastaat monipuolisesti kiinteistöautomaation projekteista. Projektit lähtevät liikkeelle asiakas- ja työmaakokouksista. Tämän jälkeen laadit suunnitelman käytettävistä laitteista, antureista ja ohjausjärjestelmistä huomioiden aikataulun, tavoitteet ja budjetin, jonka jälkeen toteutat ohjelmoinnin sekä käyttöönoton, myös valvoen asennusprosessia. Yhtenä päivänä siis suunnittelet projektintoteutusta toimistolla ja toisena päivänä puet suojavarusteet päällesi ja suuntaat asiakkaan työmaalle. Luonnollisesti tehtäviisi kuuluu myös automaatiojärjestelmien testaus ja vianhaku sekä dokumentointi. Asiakaskohteitamme ovat esimerkiksi kunnalliset toimijat, kaupat, kerrostaloyhtiöt sekä rakennusfirmat.

Näin vastaavanlaisessa roolissa työskentelevä, mahdollinen tuleva tiimicaverisi Hannu kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: 

”Työ on todella monipuolista, jokainen päivä on siis erilainen. Kiteyttäisin tämän tehtävän työmaaprojektinhoitoon, ohjelmointiin ja käyttöönottoon, kokouksiin, dokumentointiin sekä Excelin käyttöön. Varmistelen myös, että asentajilla on kaikki ok kentällä. Parasta tiimissämme on nuorekas ilmapiiri – läppä lentää.”

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme sinulta

Hyvät eväät tehtävään antaa esimerkiksi sähkö- tai automaatioinsinöörin koulutus. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi muttei välttämätöntä; kokemuksen puutetta voit kompensoida valmiudella omaksua uusia asioita, reippaalla asenteella sekä ajantasaisilla tietotaidoilla. Tehtävät muovautuvat vastaamaan osaamistasoasi. Toivomme sinulta kuitenkin löytyvän aikaisempaa kokemusta kiinteistöautomaatiosta vähintään esimerkiksi asennuksen puolelta. Työtä tehdään asiakasrajapinnassa sekä yhteistyössä tiimin kesken; näin ollen kommunikointikyvyt sekä asiakaslähtöisyys ovat välttämättömiä.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa Niko Niemi, 050 3901822 tai [email protected].

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 15.10.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Sisällytäthän myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pian: tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektinhoitaja, kiinteistöautomaatio, Caverion

Eezy Henkilöstöpalvelut
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Vantaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Oulu
Eezy Henkilöstöpalvelut
Oulu
Eezy Henkilöstöpalvelut
Satakunta
Eezy Henkilöstöpalvelut
Hämeenlinna
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti