Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektinjohtaja, Suurpellon alueen kehittäminen

Espoon kaupunki hakee kokenutta projektinjohtajaa johtamaan ja koordinoimaan Suurpellon alueen kehittämistä.

Projektinjohtajana työskentelet sekä kaupungin hallinnon sisällä että kaikkien paikallisten sidosryhmien kanssa, niin yritystoiminnan kuin kuntalaistenkin suuntaan. Edistät ja kehität alueelle sijoittuvia hankkeita. Tukenasi on koko kaupungin monipuolinen organisaatio. Suurpelto on yksi Espoon uusimmista alueista, joka kasvaa voimakkaasti. Suurpellossa asumisen vetovoimana on kansainvälinen koulu ja keskeinen sijainti Espoossa. Projektialuetta voidaan täsmentää hakijan omien vahvuuksien mukaan.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkiympäristö, Toimialan esikunta, Projektit, Tekniikantie 15, 02150, Espoo.

Työaika: 36 h 15 min viikossa.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa käytännön kokemusta projektien toteuttamisesta sekä hallinto- ja johtamiskokemusta suurista rakennushankkeista. Tehtävässä edellytetään suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Arvostamme yhteistyökykyä, laaja-alaisuutta sekä neuvottelutaitoja. Kunnallishallinnon tuntemus luetaan eduksi. Tehtäväalueen tuntemus edesauttaa työn hoitamista.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään Teams-etähaastatteluina ti 7.3. - to 9.3. Kärkihakijoiden osalla on tämän jälkeen vuorossa henkilöarviointi. Toinen haastattelukierros järjestetään ti 28.3. - ke 29.3.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunkiympäristön toimialajohtaja Olli Isotalo, 050 593 3359 ja hallinto- ja kehittämisjohtaja Harri Kivinen, 050 358 3145.
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Palkkaus: 5858,54 €/kk+lisät
Työ alkaa: 1.5.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-20-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 07.02.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11830138

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektinjohtaja, Suurpellon alueen kehittäminen

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti