Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö, Kohtaanto +50 -työllisyyshanke

Vantaan kaupunki, työllisyyden kuntakokeilu  
Kaupunginstrategia  ja johto, Kasvupalvelut

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.05.2023 - 30.04.2025


Tule kanssamme uudistamaan Vantaan työllisyyspalveluja ja rakentamaan uudenlaisia polkuja työelämään. Työssäkäyntialueena Vantaa on kasva ja monipuolinen. Alueella on tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. 

Kohtaanto +50 -hankkeessa on tavoitteena kehittää uudenlainen kohtaannon toimintamalli ja palvelut, jossa parannetaan yli 50-vuotiaiden työnhakijoiden työllistymistä pk-yrityksiin. Hankkeessa edistetään samanaikaisesti yli 50-vuotiaiden työttömien työnhakijoiden työllistämistä osaamista ja rekrytointitaitoja parantamalla sekä pk-yritysten rekrytointi- ja työntarjonnan käytäntöjä vastaanottavaisemmiksi näille kohderyhmille.

Hankkeessa rakennetaan palvelukokonaisuus, joka sisältää profilointi-, arviointi- ja tunnistamiskäytännöt työnvälityksen asiantuntijoille sekä työnhakija- että yritysasiakkaista, valmennuspalvelukokonaisuus työnhakijoille ja pk-yrityksille sekä edistetään erityisesti palkkatuen sekä muiden julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden kysyntää pk-yrityksissä. Hankkeella vastataan siten myös palkkatukiuudistuksen tavoitteisiin.

Projektipäälliköllä on kokonaisuusvastuu hankkeen vetämisestä, koordinoinnista, yhteistyöstä, tavoitteista, seurannasta ja hankeraportoinnista. Hän myös vastaa talouden seurannasta. Hankkeen käytännöt ja toimintamalli vakiinnutetaan pysyväksi toiminnaksi ensin Vantaa-Kerava – työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa ja vuodesta 2025 alkaen osaksi kuntavetoista TE-palvelumallia.

 Työyhteisömme Vantaan työllisyyspalveluissa on monimuotoinen ja työskentelemme arvojemme mukaisesti rohkeasti ja rennosti, katse tulevaisuudessa. 

Sijaintimme on loistava Tikkurilan ytimessä rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Mahdollisuus on myös osittaiseen etätyöhön.
  

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 
-kokemusta projektin hallinnoinnista, koordinoinnista ja viestinnästä
-kokemusta työllisyyden alalta ja/tai työnantajaverkostoissa toimimisesta

Luemme eduksi: 
-kokemuksen kilpailutuksista

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3792,87, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
[email protected] josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.  

Hankepäällikkö Kauranen, Ulla


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 13.04.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö, Kohtaanto +50 -työllisyyshanke

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti