Skip to main content

Projektipäällikkö @ Spring Advisor

Hei transformaatiohankkeita tunteva liikkeenjohdon konsultti,

Näetkö itsesi osana laatuorientoitunutta, modernia ja kokenutta liikkeenjohdon konsultoinnin tiimiä? Koetko merkityksellisenä roolin, jossa saat paitsi vaikuttaa suomalaiseen yrityskenttään, myös jatkuvasti kehittää voittavaa asiakaskokemusta?

Jos ajattelet, että TODELLAKIN, jatka lukemista, sillä Spring Advisorin transformaatioprojekteihin erikoistuneen projektipäällikön paikka saattaa olla juuri sinua varten!

"Meillä ei tunneta tiukkoja muotteja eikä suljettuja ovia, vaan suosimme avointa viestintää ja ihmisille annetaan vastuuta. Meille on tärkeää pitää tiimin jäsenistä niin hyvää huolta, että he haluavat kehittyä huippuosaajiksi nimenomaan Springillä. Tarjoamme tiimimme jäsenille niin paljon joustoa ja toimintavapautta kuin mahdollista työn ja muun elämän tukemiseksi."

-Joel Heinikoski, Spring Advisorin tiimin jäsen

Spring Advisor on johtava konsulttiyhtiö, joka tarjoaa suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille ja omistajille korkeatasoista johdon liiketoimintaneuvonantoa. Springin puoleen kääntyvät asiakkaat ovat tyypillisesti +100 miljoonan euron liikevaihtoa tekeviä pörssilistattuja ja perhe- sekä pääomasijoittajaomisteisia yhtiöitä, joiden tukena Spring ratkaisee vaativia liiketoiminnallisia haasteita strategian, suorituskyvyn ja yritysjärjestelyiden sekä -rahoituksen alueilla. Lue lisää Spring Advisorista täältä: https://springadvisor.fi/.

Kasvavaan asiakaskysyntään vastatakseen Springin tiimissä on tilaa kyvykkäälle ja näkemykselliselle osaajalle, joka haluaa tulla mukaan kehittämään Springin transformaatioliiketoimintaa seuraavalle tasolle.

Tässä roolissa keskityt ennen kaikkea ratkomaan Springin asiakkaiden muutosjohtamiseen liittyviä haasteita eri kokoluokan projekteissa. Toimit projektipäällikkönä toimitusjohtajan ja muun yritysjohdon tukena transformaatioprojektien suunnittelussa ja käytännön toteuttamisessa yhdessä muun projektitiimin kanssa. Hierarkiattomassa työyhteisössä jätät lisäksi kädenjälkesi tapaan, jolla transformaatiohankkeita Springillä työstetään, kehittäen tiimin metodeja ja työkaluja. Kaikkeen et aina löydä valmista vastausta suoraan ohjekirjasta, vaan pääset itse mukaan kehittämään ratkaisuja ja olemaan siten aktiivisessa roolissa rakentamassa markkinan parasta asiakaskokemusta!

Springille ei ole tärkeää vain se, mitä osaamista tuot mukanasi, vaan myös se, minkälaisella otteella työskentelet. Tiimissä viihtyvät itseohjautuvat yksilöt, jotka nauttivat saadessaan kantaa vastuuta ja ottaa roolia kokemusvuosiin katsomatta. Vastuun vastapainona tiimin jäsenillä on maksimaalinen määrä vapautta - toimistobyrokratia ei kuulu talon tapoihin. Springin tiimiin valikoituu jäseniä, jotka haluavat rohkeasti kyseenalaistaa vakiintuneita käytäntöjä ja tehdä asioita järkevästi.

Saatat olla etsimämme osaaja, jos:

- sinulla on vähintään pari vuotta valmistumisen jälkeistä työkokemusta vaativista ja laajoista transformaatioprojekteista johtavan konsulttiyrityksen palveluksesta. Hienoa, jos olet kannatellut projektivastuuta, mutta kuulemme sinusta erittäin mielellämme myös, jos olet työskennellyt hankkeissa avustavassa roolissa;

- sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, kuten KTM tai diplomi-insinööri (mutta nämä ovat vain esimerkkejä sillä, mitä olet työelämässä tehnyt, on isompi merkitys);

- et jää odottamaan ohjeita tai tunne tarvetta validoida jokaista pientä yksityiskohtaa kokeneemman kollegan kautta, vaan luotat kykyihisi ja kannattelet työtehtäviäsi itseohjautuvasti tiimihenkeä kuitenkaan unohtamatta;

- olet numeerisesti lahjakas, analyyttinen sekä vuorovaikutukseltasi vakuuttava; ja

- viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Spring tarjoaa sinulle:

- Mahdollisuuden vaikuttaa: Springin tiimissä vastuusi ja urakehityksesi ei ole sidottu juoksuvuosien asettamiin raameihin, vaan saat toteuttaa itseäsi ammatillisesti juuri niin paljon, kuin mihin valmiutesi riittävät.

- Vahvan pohjan, jolle rakentaa: Spring neuvoo suomalaisen yrityskentän merkittävimpiä toimijoita heidän liiketoimintansa kannalta käänteentekevissä hankkeissa. Saat tilaisuuden hypätä mukaan kehittämään sekä omaa ammattitaitoasi että koko tiimin tekemistä tämän vahvan pohjan päälle!

- Parhaan mahdollisen suoritustason mahdollistavan ympäristön: Mitä tahansa tarvitsetkaan hyvinvointisi tai työsuorituksesi tueksi, sen haluamme järjestää. Springin tiimissä saat valita toivomasi työvälineet, hienot toimitilat paraatipaikalta Helsingin Pohjoisesplanadilta sekä joustoa työskentelytavoissa, -paikoissa ja -ajoissa.

- Toinen toistaan kunnioittavan ja huumorintajuisen tiimin: Springin kulttuuri perustuu hierarkian ja byrokratian välttämiseen sekä keskinäiseen kunnioitukseen ja ystävällisyyteen töitä tehdään tosissaan, mutta ei totisesti, ja pienessä tiimissä jokaisen rooli on tärkeä.

- Markkinatasoisen ja osaamisesi mukaisesti kehittyvän kompensaation, josta kerromme mielellämme lisää tapaamisvaiheessa.

Kiinnostuitko? Jos tämä rooli herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV:si (ja halutessasi hakukirjeesi), tai linkkaa meille LinkedIn-profiiliisi hakujärjestelmän kautta 7.5.2024 mennessä. Jos haluat jutella positiosta tarkemmin, voit myös olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Olivia Yli-Pelkoseen (+358 40 769 5401 tai [email protected]).

Spring Advisor sai alkunsa vuonna 2017, kun sen neljä perustajaosakasta ryhtyivät hahmottelemaan uudenlaista, ihmislähtöiseen kulttuuriin perustuvaa ylimmän johdon konsultointiyritystä. Perustajien tavoitteena on ollut luoda yritys, jossa tinkimätön laatutaso liikkeenjohdon konsultoinnissa yhdistyy rentoon ja arvostavaan työilmapiiriin. Tänä päivänä Spring työllistää jo noin 20 liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntijaa, mutta perustamisen yhteydessä luodut arvot laadun ja hyvinvoinnin yhdistäminen muodostavat edelleen Springin toiminnan pilarit. Näitä periaatteita noudattaen yritys on onnistunut luomaan vakaan kasvualustan niin henkilöstölleen kuin liiketoiminnalleenkin.

Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Jos tämä rooli herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV:si (ja halutessasi hakukirjeesi), tai linkkaa meille LinkedIn-profiiliisi hakujärjestelmän kautta 7.5.2024 mennessä. Jos haluat jutella positiosta tarkemmin, voit myös olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Olivia Yli-Pelkoseen (+358 40 769 5401 tai [email protected]).
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 07.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/0513409a-c...
Ilmoitus jätetty: 24.04.2024 10:27
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0513409a-c733-48a0-8417-832861563395

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö @ Spring Advisor

Minjon Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti