Skip to main content

Projektipäällikkö tie- ja katusuunnitteluun

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä infrasuunnittelussa? Vahvan kasvun tueksi haemme nyt Oulun infrasuunnittelun tiimiin lisää

Vetovoimatekijöitä

Tule osaksi tiimiämme suunnittelemaan kestäviä ja monipuolisia rakennettuja ympäristöjä, missä meidän on turvallista asua ja mielekästä liikkua. 

Tarjolla mielenkiintoinen työpaikka

Tehtävät ovat käytännössä tie-ja katusuunnitelmien sekä rakennussuunnitteluprojektien vetämistä. Katusuunnittelussa kohteemme ovat tyypillisesti ihan pelipaikoilla kaupunkien keskustoissa, raitioteiden kehittämisessä, pyöräbaanoissa, kävely-ympäristöissä, toreissa sekä erilaisissa liikuntapaikoissa ja -reiteissä. Teemme töitä myös saneeraushankkeiden suunnittelussa. Tiehankkeet voivat olla valtateiden ohituskaistaosuuksia, eritasoliittymiä tai vaikkapa pyöräteiden suunnittelua. Kestävät suunnitteluratkaisut ovat aina vahvasti läsnä tekemisessämme. 

Tehtävässäsi vastaat suunnitteluhankkeiden monialaisen työryhmän yhteisestä sävelestä ja passelista työrytmistä. Tie- ja katuhankkeiden vetämiseltä edellytetään hyvää pelisilmää, vuorovaikutustaitoja ja riittävää teknistä ymmärrystä infrasuunnittelusta. Suunnittelua tehdään 3D:nä tietomallintamalla. Tuottamallamme suunnitteluaineistolla työkoneet työskentelevät työmaalla laatimiemme tietomallien mukaisesti. Tietomallikoordinaattorimme huolehtii kanssasi, että lähtö- ja suunnitteluaineisto on sovittujen vaatimusten mukaisia.

Sinun tehtäväsi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keskittyä projektipäällikön tehtäviin; monipuolisen projektisalkkusi kapellimestarina pääset hyödyntämään organisointiosaamistasi erittäin kokeneiden pääsuunnittelijoiden, suunnittelijoiden ja muiden alojen tekniikkavastaavien kanssa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä myös eri yksiköidemme kanssa ja tuomaan asiantuntijuutesi esille sekä asiakkaiden että eri sidosryhmien suuntaan. Tehtävässäsi pääset itse vaikuttamaan omaan urakehitykseesi vahvuuksiesi pohjalta. 

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa alan koulutusta (DI tai ins. AMK)
  • työkokemusvuosiasi tärkeämpänä pidämme referenssiluetteloasi, josta tulisi löytyä riittävästi kohteita toimiaksesi vastuuhenkilönä projekteissamme
  • suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista
  • suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen riittävää hallitsemista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • olet joustava tiimipelaaja

WSP:llä työskentelemisen etuja 

 • todennäköisesti Oulun paras suunnittelualan työporukka!
 • kilpailukykyinen palkka ja muut työsuhde-etuudet, joihin voit tutustua täältä
 • mahdollisuus syventää omaa osaamistasi valtakunnallisessa työyhteisössä 
 • mielenkiintoiset ja monialaiset projektit 
 • Erittäin laaja puitesopimusverkosto, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia ympäri Suomea.

Miksi WSP:llä viihdytään?

Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen sekä vapaus ja vastuu. Yhteiset virkistyspäivät, laajat työterveyshuollon palvelut, toimiston välipalatarjoilu sekä työsuhdepolkupyörä ovat muutamia esimerkkejä tarjoamistamme eduista. Viihtyisä ja moderni toimistomme Oulun Peltolan alueella (noin 2 km etäisyydellä Rotuaarilta) on käytettävissäsi, mutta työn tekeminen onnistuu hybridimallin mukaisesti hyvin myös etänä.

Kiinnostuitko? Tule mukaan tiimiimme!

Jätä hakemuksesi linkin kautta viimeistään maanantaina 12.6.2023. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jani Karjalainen p. 040 507 1674, [email protected]

Rekrytoinnin aikataulusta:

Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuaikana ja pyrimme tekemään ensimmäiset haastattelut toukokuun loppuun mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Karoliinaan. Rekrytointiasiantuntijamme Karoliina Berggrenin tavoitat sähköpostilla [email protected]

 Seuraa meitä WSP Finland (LinkedIn), WSPFinland (Facebook) tai @lifeatwspfinland (Instagram) saadaksesi tarkemman käsityksen liiketoiminnastamme ja siitä, miltä työpäiväsi voisi näyttää työntekijänämme.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi.

Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 65 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.

WSP Finland vaikuttavuus

WSP Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

WSP Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for WSP Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko WSP Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö tie- ja katusuunnitteluun

WSP
Oulu
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 22.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti