Skip to main content

Projektipäällikkö - Voimajohdot

Tehtävä: Projektipäällikkö - Voimajohtoalan asiantuntija

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme projektipäällikköä, joka vastaa voimajohtojen suunnitteluhankkeiden läpiviennistä aina esisuunnittelusta yleissuunnittelun päättymiseen asti. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan kokemusta 110-400 kV voimajohtojen suunnittelusta sekä innokkuutta ja kykyä viedä projekteja eteenpäin. Työskentelet läheisessä asiakasrajapinnassa ja saat tukea osaavilta työkavereilta yleissuunnittelun parissa. Tehtäväsi muokkautuvat osaamisesi ja ryhmän tarpeiden mukaan.

Erotut eduksesi, mikäli sinulla on jotakin seuraavista:

  • kokemusta projektipäällikön tehtävistä 
  • kokemusta voimajohtojen suunnittelusta
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot 
  • aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote sekä asiakaskeskeinen ajattelutapa
  • hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi myös ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme myös valmiutta matkustaa kotimaassa asiakasprojektien tarpeiden mukaan.

Toimipisteesi voi sijaita Insplanin toimistolla Jyväskylässä, Porvoossa, Espoossa, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Joensuussa, Kajaanissa tai Rovaniemellä. Halutessasi voit myös työskennellä kokonaan etänä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävien ja hyvien työkavereiden lisäksi tulospalkkiojärjestelmän, Epassi Flex -edun, lounasedun tai työsuhdepyöräedun, työterveyden Terveystalolla sekä Laaja terveysturva -vakuutuksen, joka korvaa erikoislääkärin tekemät tai määräämät tutkimukset ja hoidot sisältäen mm. magneettitutkimukset sekä leikkaustoimenpiteet. Lisäksi meillä on Caps henkilöstöetuohjelma, jossa on etuja esim. matkailuun ja hyvinvointiin liittyen.

Jos haluat mukaan kehittämään tiimiämme sekä omaa osaamistasi, kerro meille itsestäsi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.4.2024. Keskustelemme sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana ja voimme myös tehdä valintoja ennen hakuajan päättymistä. 

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, soita tai laita viestiä Mikalle 050 543 9888 tai mika.seppanen@insplan.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti