Skip to main content

Projektisuunnittelija Oikeusvaltiokeskukseen

Etsimme tiimiimme määräaikaista projektisuunnittelijaa Oikeusvaltiokeskukseen vuoden 2025 loppuun asti. Työtehtäviisi kuuluu keskuksen kehitysyhteistyöhankkeiden hankesyklin hallinta ml. hanketoiminnan ja hankkeiden suunnittelu, toteutuksen seuranta, raportointi, arviointi ja tulosohjaus sekä keskuksen toiminnan tulosraportointi osana tiimiä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä heinä-elokuussa 2024.

 

Päätehtäviäsi ovat

  • tulevan hanketoiminnan ja hankkeiden suunnittelu
  • useampien samanaikaisten kehitysyhteistyöhankkeiden hallintointi, PMEL ja tulosohjaus ja raportointi
  • työstä viestiminen.

 

Toivomme sinulta

  • vankkaa kokemusta kehitysyhteistyön suunnittelusta, seurannasta, raportoinnista ja arvioinnista (PMEL) sekä tulosohjauksesta
  • ymmärrystä Suomen kehityspolitiikan tavoitteista ja periaatteista
  • analyyttistä, itseohjautuvaa ja joustavaa työotetta sekä tiimityöskentelytaitoja
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Lisäksi arvostamme

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta
  • kiinnostusta oikeushallinnon alaa kohtaan
  • kokemusta kansainvälisistä työtehtävistä
  • muuta kielitaitoa (esimerkiksi ruotsi, portugali ja venäjä).



Tarjoamme

Mielenkiintoisen oikeusvaltiokehityksen näköalapaikan sekä mahdollisuuden monipuolistaa ja kehittää omaa osaamistasi inspiroivassa työyhteisössä. Toimipaikka sijaitsee Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan yhteydessä Yliopistonkadulla.

Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille MV09-MV10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Käytännössä tämä tarkoittaa noin 3500-4500 euroa.

 

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmään Hae nyt -painikkeesta viimeistään 22.4.2024. Liitä mukaan lyhyt hakemus, jossa kerrot osaamisestasi, ja CV (pdf-muodossa). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, mutta teemme valinnan vasta hakuajan päätyttyä. Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.



Lisätietoja haettavana olevasta tehtävästä antaa Tuija Brax (tuija.brax(at)helsinki.fi). Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-koordinaattori Mella Mattila (hr-oiktdk(at)helsinki.fi).



Helsingin yliopiston ja ulkoministeriön yhteistyösopimuksella perustama Oikeusvaltiokeskus aloitti toimintansa syksyllä 2021 Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan yhteydessä. Keskuksen missiona on tukea kehittyvien maiden pyrkimyksiä oikeusvaltioiksi. Toiminnalla pyritään myös nostamaan suomalaisen oikeusvaltio-osaamisen arvostusta. Toimintaa rahoitetaan Suomen kehitysyhteistyövaroista.

 

Oikeusvaltiokeskuksella on kehitysyhteistyöhankkeita tällä hetkellä mm. Keski-Aasiassa, Länsi-Balkanilla sekä Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Tarjoamme koulutusta ja vahvistamme oikeusvaltion kannalta keskeisten paikallisten instituutioiden kapasiteettia. Keskeisiä teemoja työssämme ovat integriteetti ja oikeusvarmuus.

 

Helsingin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on maan johtava oikeustieteellinen koulutusyksikkö. Osa tiedekunnan tutkinnoista suoritetaan Vaasan kaksikielisessä koulutusyksikössä. Tiedekunnan perustehtävänä on tuottaa kansainvälisesti korkeatasoisen tutkimuksen ja tutkimuslähtöisen opetuksen kautta osaavia ja eettisesti vastuuntuntoisia oikeuden ammattilaisia omaan maahamme ja myös kansainvälisille työmarkkinoille. Oikeustieteellisessä tiedekunnassa voi suorittaa perustutkinnon suomen kielellä, ruotsin kielellä, englannin kielellä sekä kaksikielisenä tutkintona ruotsin ja suomen kielillä. Tiedekunnassa työskentelee opetus- ja tutkimushenkilöstöä runsaat 120 ja opiskelee 2 400 tutkinto-opiskelijaa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektisuunnittelija Oikeusvaltiokeskukseen

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti