Skip to main content

Psykoterapeutti, Vaasa

Fokus erikoisyksiköt kokoavat erikoisalansa parhaan osaamisen Terveystalossa. Tavoitteenamme on korkea laatu ja vaikuttavuus, palveluiden helppo saatavuus sekä houkuttelevuus työpaikkana ammattilaisille. Fokus Mielen erikoisyksikkö kokoaa kaikki mielenterveyden ammattilaiset yhteen valtakunnallisesti, yhteistyötä ja verkostoitumista mahdollistaen. Fokus Mielen ammattilaiset työskentelevät lääkärikeskusverkostossamme, sekä lähivastaanotolla että etäpalveluna. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä kasvavaan mielen ammattilaisten joukkoon!

Haemme PSYKOTERAPEUTTIA ammatinharjoittajaksi FOKUS Mielen tiimiin Vaasan yksikköön!

Millaista työ on?

Fokus Mielen erikoisyksikössä toimit osana moniammatillista työyhteisöä ja pääset tarjoamaan sekä lyhyt- että pitkäkestoisia psykoterapiaprosesseja monipuoliselle asiakaskunnallemme. Vaasan työyhteisössä toimii muun muassa psykologeja, erikoispsykologeja, psykoterapeutti ja psykiatri. Moniammatillinen työskentely-ympäristömme mahdollistaa asiakkaan ohjaamisen oikealle ammattilaiselle oikeassa hoidon vaiheessa, jolloin sinä voit keskittyä omaan erikoisosaamiseesi asiakkaan parhaaksi.

Työterveysasiakkaillemme tarjoamme mielen hyvinvoinnin polun, joka sisältää ennaltaehkäisevän digitaalisen palvelukokonaisuuden lisäksi myös Käypä hoito -suositusten mukaisen lyhytpsykoterapian. Työterveyden lyhytpsykoterapia-asiakkaiden lisäksi psykoterapeutin asiakaskuntaan kuuluvat myös vakuutusyhtiöiden ja itsemaksavien asiakkaiden psykoterapiaa sekä halutessasi myös KELAn tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa.

Työskentelemme jatkuvasti moniammatillisen yhteistyön eteen sekä mielen ammattilaisten että lääketieteen eri erikoisalojen kesken, jotta voimme aidosti hoitaa potilaan kokonaisterveyttä. Pyrimme alueellisesti ja valtakunnallisesti vahvistamaan ammattilaistemme verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä mahdollistamalla muun muassa kokoontumisia, koulutuksia ja vapaamuotoisempia kohtaamismahdollisuuksia. Vaasassa pääset lisäksi työskentelemään juuri remontoiduissa tiloissa.

Tarjoamme sinulle

  • laajan kollegaverkoston ja moniammatillisen työyhteisön
  • toimivat tukipalvelut ja ammatillisen käytännönläheisen tuen
  • mahdollisuuden painottaa työtä oman kiinnostuksen ja ammattitaidon mukaan
  • ison konsernin hyvät työkäytännöt ja turvallisen työympäristön

Odotamme sinulta

  • Valviran oikeutta käyttää psykoterapeutin nimikettä
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • sujuvaa suomen kielen osaamista. Arvostamme lisäksi valmiutta työskennellä ruotsin ja englannin kielellä
  • positiivista ja omaa työtä kehittävää otetta
  • halukkuutta sitoutua Terveystalon toimintatapoihin ja prosesseihin
  • kykyä sekä itsenäiseen työhön, että yhteistyöhön laajan osaajaverkoston kanssa

Nyt kaipaamme joukkoomme erityisesti aikuisten kanssa työskenteleviä psykoterapeutteja. Arvostamme kokemusta yksilötyöskentelystä ja lyhytpsykoterapeuttisesta työskentelystä, mutta myös perehdytämme siihen tarvittaessa.

Haluatko mukaan?

Mikäli olet kiinnostunut työstä Terveystalolla, jätäthän hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä! Lisätietoja antaa vastaava psykoterapeutti Sami Volama sähköpostitse [email protected].

Tervetuloa!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti