Skip to main content

Purkutyöntekijä

Purkutyöntekijöitä, Oulu / Rekrytointipalvelu Sihti

TYÖTEHTÄVÄT
Etsimme purkutyöntekijöitä työskentelemään asiakasyritystemme erilaisiin kohteissa Oulun alueelle. Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä, jota tehdään klo 7.00-15.30. Purkutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu piikkaamista, käsin tehtävää purkutyötä sekä puretun aineksen siirtämistä. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME
- Laadukkaat työvarusteet
- Avaimet ammattitaidon kehittämiseen
- Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa Oulun toimistolta käsin
- Kilpailukykyisen ja luotettavan palkanmaksun

EDELLYTÄMME
Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus sekä oman auton käyttömahdollisuus lasketaan sinulle eduiksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä toimeliasta ja periksiantamatonta asennetta. Edellytämme, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

OTA YHTEYTTÄ
Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin HR-konsultille Maria Hänniselle numeroon 044 0182 7435.
P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ
Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.
Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT
Purkutyöntekijä, Purkutyö, Rakennusala, Oulu, Rekrytointipalvelu Sihti, Sihti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jenni Gonzalez Myllylä, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti