Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Putkiasentaja, Turku

Putkiasentajana työskentelet telakkateollisuudessa laivanrakennusprojekteissa vastaten omalta osaltasi laadukkaan lopputuotteen valmistamisesta. Joitakin työtehtäviä pystyt suorittamaan yksin, mutta usein tehtäviä tehdään pareittain esimerkiksi hitsaajan kanssa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa ja päivittäinen perustyöaika on 7-15:30. Työajan liukumat sovittaessa sekä ylityöt ovat mahdollisia. Tämä työ sijaitsee Turussa, mutta sinun on mahdollista työskennellä myös muissa kohteissa Suomen telakoilla, esimerkiksi Raumalla ja myös ulkomailla. Työsuhde on vakituinen.

Putkiasentajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- putkiasennustehtävät telakkateollisuudessa

Putkiasentajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa keväällä 2024.

Tehtäviin valituille tullaan tekemään turvallisuusselvitys. Hyväksytty turvallisuusselvitys on edellytys työsuhteen alkamiselle.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme vakituisen työsuhteen telakkateollisuudessa laivanrakennuksen parissa. Pääset työskentelemään ammattimaisessa tiimissä ja kartuttamaan osaamistasi, mikäli työurasi on vasta alussa. Työsuhteen pohjana toimii teknologiateollisuuden työehtosopimus ja työsuhteen aikana sinulle kertyvät myös pekkaset. Tehtävän lähtöpalkka määritetään aiemman kokemuksesi mukaan. Adeccon työntekijänä kerrytät myös Adeccon koulutuspisteitä, joita voit käyttää oman ammatillisen osaamisesi kehittämiseen.

- vakituinen työsuhde
- palkkaus kokemuksen mukaan
- Adeccon koulutuspiste-edut

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti tehtävään soveltuva koulutus. Voit olla vastavalmistunut tai jo pitkän linjan putkiasentaja. Korteista sinulla tulisi olla voimassa tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Taustasi tulee olla nuhteeton, sillä teemme kaikille valituille henkilöille turvallisuusselvitykset. Sinulla tulisi olla hyvä asenne työntekoa kohtaan ja työskentelet mielelläsi myös parin kanssa. Työparisi voi puhua englantia, joten mahdollinen englannin kielen taito on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- Tehtävään soveltuva koulutus/kokemus vastaavista töistä
- Voimassa oleva tulityökortti ja työturvallisuuskortti
- Kiinnostus alasta
- Hyvä asenne

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 31.03.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Ossi Syrjälä, p. 040 703 5375 tai sähköpostitse [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Putkiasentaja, telakkateollisuus, laivanrakennus, Turku, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ossi Syrjälä, +358 407035375, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti