Skip to main content

Rakennusapulainen kesäksi

Löytyykö sinulta työtä pelkäämätön ja innostunut asenne rakennusalaa kohtaan? Kyllä? Silloin voisit olla juuri meidän hakemamme kesätyöntekijä! Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja ahkeraa RAKENNUSAPULAISTA Vaasaan kesäkuun ajaksi. 

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu erinäiset monipuoliset avustavat työtehtävät rakennustyömaalla. 

Toivomme hakijalta: 

- Reipasta ja aktiivista asennetta töihin
- Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- Kykyä itsenäiseen työhön sekä tiimityöskentelytaitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- Työturvallista työskentelytapaa 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle noin 1 kk määräaikaisen työsuhteen ja mielenkiintoisen kokoaikaisen työn. Mahdollisuuden oppia alan ammattilaisilta ja saat arvokasta työkokemusta sekä kilpailukykyisen työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisen ja koulutuksen mukaan.

Kiinnostuitko? 

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: [email protected].

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti