Skip to main content

Rakennusaputyöntekijä Kokkolan alueelle

Etsimme asiakasyrityksillemme Kokkolan alueelle

RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ 

Rakennusaputyöntekijänä sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin työmaihin ja rakennusalan työtehtäviin. Työtehtävät vaihtelevat kohteittain ja oman osaamisen mukaan avustavista rakennustehtävistä purkutöihin ja työmaan siistinä pitämiseen. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7.00-15.30 väliseen aikaan.

Mitä toivomme hakijalta?

- reipasta ja aktiivista asennetta työntekoa kohtaan
- halua oppia uutta ja kerryttää rakennusalan osaamista
- tiimityöskentelytaitoa
- hyvää fyysistä kuntoa

Tässä työssä onnistuu tunnollinen ja ahkera henkilö. Aiempi rakennusalan koulutus ja/tai kokemus rakennusaputyöntekijän työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Reippaalla asenteella työtehtäviä kohtaan sekä omalla aktiivisuudella pääset jo pitkälle!

Rakennustyömailla työskentely edellyttää työturvallisuuskorttia. Laita silti hakemus tulemaan, sillä työturvallisuuskortin voi suorittaa kätevästi verkossa!

Täytä hakemuslomake ja klikkaile siihen koulutustaustaasi ja mahdollista työhistoriaasi tai liitä mukaan ansioluettelosi. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eezy Henkilöstöpalvelut

Heini Kaustinen, puh. 050 3522775

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennusaputyöntekijä Kokkolan alueelle

Eezy Henkilöstöpalvelut
Keski-Pohjanmaa
Kokkola
69700 Veteli
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti